Konuya Başlamadan Once Kesinlikle Alıntı Olmadığını Belirtmek İsterim.

1.
Koyden İndim Şehire (1974)

Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli bu dort kardeş zengin olmak istemektedir. Umutları bir zamanlar gomulmuş olan defineyi bulmak ve aralarında pay etmektir. İstanbul macerasından sonra koylerine donen kardeşler defineyi kendi tarlalarında bulunca bir anda hayallerine kavuştuklarını duşunurler. Gomulu altını paraya cevirmek amacıyla gittikleri Ankara, Kayserili kardeşler icin yeni ve eğlenceli bir maceranın başlangıcı olacaktır

2.
Mavi Boncuk (1974)
Dort arkadaş Emel Sayın'ın calıştığı bir gazinoya giderler. Ancak burada kotu muamele gorunce, gazinonun sahibinden intikam almak icin Emel Sayın'ı kacırmaya karar verirler. Planlarını başarıyla uygulayan arkadaşlar, Emel Sayın'a da cok iyi davranırlar. Ancak, gazino patronundan istedikleri fidyeyi almayı başaramazlar.

3.
Salak Milyoner (1974)

Define bulma hayaliyle İstanbul'a goc eden koylulerin buyuk kentteki oykusu.

4.
Salako (1974)

Koyde ağanın yanında calışan saf oğlan Salako, ağanın kızı Emine'ye aşıktır. Emine'nin gonlu ise yıllar once kendisine bir mendil bırakan eşkiya Hamido'dadır. Babasının kendisini zorla evlendirmek istediğini oğrenen Emine, Salako'yu da yanına alarak evden kacar. Salako ise Emine'nin de kendisini sevdiğini zannederek safca Emine'ye yardım eder. Tesadufler sonucu Salako, dağda eşkiyayı alt etmeye başlayınca, tum koyde namı yurur. Artık Salako gerceklerin farkına varmaya başlamıştır.

5.
Hababam Sınıfı (1975)

Ozel Camlıca Lisesi'ne yeni atanan mudur muavini Mahmut Hoca (nam-ı diğer Kel Mahmut) kopya ceken, okuldan kacıp maclara giden, hocalarla surekli kafa bulan oğrencilerle dolu Hababam Sınıfı'nı ilginc ceza yontemleriyle disiplin altına almaya calışır. Fakat aynı zamanda oğrenci haylazlığı dışında ciddi olaylar da yaşanmaktadır.

6.
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975)

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen oğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir lisede nasıl kalabilecektir?

7.
Hanzo (1975)

Kemal Sunal bu filmle bize cocukluğumuzda armut yerine aymuttt demeyi oğretmişti. Halen daha deriz belki de. Hele bedenimizi tanımaya calışırken dediği "mu ne mu" sozu ve memmme deyip munzurca gulumsemesi bizleri mestetmişti. Kocasına benzediği icin Hanzo'nun peşinde dolanan Adile hanım, hanzoyu yetiştiren Meral Zeren, babası olduğun kabul etmeyen Ayşen Gruda ve her filminde Şaban karakterinden dayak yiyen Unal Gurel'i sevgiyle ve saygyla anıyorum. Yediden yetmişe herkesin izlemesi gereken guzel bir komedi-dram filmi.

8.
Şaşkın Damat (1975)

Apti adlı saf bir bahcivan zengin bir adamın evinde calışmaktadır. Ev sahibinin yeğeni Serpil ise amcasının parası icin onu ziyaret etmekte ve kendini namuslu bir ev kızı olarak gostermektedir. Aslında annesi ve onun ailesiyle birlikte ucarı bir hayat surmektedirler. Tek istedikleri amcalarının parasını yemektir. Fakat birgun gercekleri farkeden amca bey Serpil'in bahcivan Apti'yle evlenmesini aksi takdirde onu ve aileyi butun mirasından yoksun bırakacağını soyler. Bu durumda başka caresi kalmayan Serpil ona uzaktan uzağa hayranlık duyan Apti'yle evlenmek zorunda kalır... Tatil icin gittikleri Uludağ'da zengin bir işadamı olarak kendini tanıtan bir gence aşık olan Serpil, Apti'yi uzaklaştırmak icin herşeyi yapmaktadır.

9.
Kapıcılar Kralı (1976)

Saf gorunuşlu ancak cin gibi kurnaz ve işini bilir bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli ilişkilerini anlatan komedi. Seyid buyuk bir apartmanda kapıcıdır. Yonetici ile arası iyi olan Seyid, apartmanda olup bitenleri lehine cevirmeyi ve yerini sağlama almayı becerir. Zamanla apartmandaki tum olaylara hakim olan ve daire sakinlerini parmağında oynatan kapıcı, kısa zamanda koşeyi doner.

10.
Hababam Sınıfı Uyanıyor (1976)

Babasının vefatından sonra okula yeni gelen Ahmet isimli oğrenci Mahmut hocadan okumak icin yardım ister. Hababam sınıfına verilen Ahmet torpilli sanılır. Arkadaşlarının şakalarına alışması guc olsa da bir sure sonra alışır fakat okumanın onemini diğerlerinden daha iyi bilmektedir.

Bugunluk Bu Kadar Araştırmam ve 52 Adet Usta Kemal Sunal Albumunu Tek Tek Toplarlamam Bayağı Bir Zaman Aldı.
Hepsini Bilgisayarımda Depoladım Ve 4 Saat Hic Mola Vermedim, o Yuzden 10 Adet Yukleyebildim Ama Kalan Kısmına Yarın Devam Edeceğim Allah İzin Verirse.

Emeğe Saygı Beğendiyseniz Repleyin.