Onu Eurovisionda Hadiseye dansda eşlik ederken gorduk..Goz dolduran dans şovuyla genc kızlarında beğenisini kazanan Uğur Yıldıran,beğenilmekten dolayı oldukca memnun..
Sanat yonetmenliği yapan, şarkı sozu de yazan,Kenan Doğulu,Yonca Evcimik ve Tarkan ile calışan Uğr Yıldıran tam bir Mevlana hayranı..
Uğur Yıldıranla yapılan soyleşiden bir kac not;
Mevlana ile ilgileniyorum. Benim karın ve goğus kaslarımdan daha fazla derdim var. Ama benim ulkemde sorunlar var. Ve ben bu sorunlar icin bir şeyler yapmak istiyorum.
İngilizce ve biraz Rusca konuşuyorum. Cok fazla okuyorum.
Dans yarışmasına katılmıştım ama bana uymadı; cunku televizyona cıkıp “Bana para lazım anneme babama ev alacağım” falan yapamadığım icin kaybettim.
Herkesin beğenisini kazanmak guzel. Ama inan bana burada (Moskova) yuruyemiyorum artık. Odamdan cıkamıyorum! Yunanistan’dan buraya ozel ucak geliyor, icinde sırf beni gormek isteyen kadınlar var Hadise'nin Danscısı Uğur Yıldıran

performansı gercekten guzeldi Hadise'nin Danscısı Uğur Yıldıran

Yunanistan’dan buraya ozel ucak geliyor, icinde sırf beni gormek isteyen kadınlar var
Genişletmek icin tıkla ...

Oldu canım biri bu cocuğu uyandırsın Hadise'nin Danscısı Uğur Yıldıran

Oyle deme €lemcim beni gormek icinde Hollywood'dan Clooney geliyordu eşim izin vermedi
havada bir takla atmayla bu kadar havalara girerse bu cocuk yandığımızın resmidir Hadise'nin Danscısı Uğur Yıldıran

Odamdan cıkamıyorum! Yunanistan’dan buraya ozel ucak geliyor, icinde sırf beni gormek isteyen kadınlar var
manyaga bak bizene ) evet gercekten de karın kaslarından baska sorunları da varmş. uzuldum adama Hadise'nin Danscısı Uğur Yıldıran

Neden cocuğun uzerine bu kadar gittiniz anlamadım. Bırakın biraz tavuk hesabı buğday ambarında gezinsin.Sonra zaten o ozel ucaktaki bayanlar gereken dersi verir Hadise'nin Danscısı Uğur Yıldıran

İyi gunler , oncelikle bu roportaj tarzındaki paylaşım tam anlamıyla gercek değildir.

Cunku,Eurovision TV ' de canlı olrak da gosterildi zaten , Uğur Yıldıran , odasından cıktığında , Yunanlı muhabir onu gordu ve diğerleri de cığlık atmaya başladı , sonra şakalaştılar ...

Cunku , Uğur Yıldıran şok icerisindeydi , sahneye , 2. dk ve 15. sn ' de cıkan ve yaklaşık 45 sn. sahneyi akrobasi hareketleriyle susleyen biri icin gercekten gurur verici bir şeydi. :f16:

Yunan'lı muhabir , bunun uzerine , direkt espiriyle yaklaştı ve dedi ki ;
" Sizi gormek isteyen bir cok hayranınız var , helikopterle gelecekler ... "

Falan vs. Bu karşılıklı şakalaşma boyle devam etti ancak bizim ulkede nedense boyle yayımlandı , şarkıya , şakıcıya , kıyafete , sahneye vs. golge duşurmek icin miydi , bilemedim...

Yani , bu konuşmalar aslında muhabir ile Uğur Yıldıran ' ın konuşmalarının abartılmış hali.

İyi Gunler... Hadise'nin Danscısı Uğur Yıldıran

Biraz garip gelebilir ama bu gercekten de boyle. Olay doğru ya da değil bilemem fakat dans oyle bir tutku haline geliyor ki, sevdiğiniz danscıyı gorebilmek,onunla 1 dk dans edebilmek adına her şeyi yapabiliyorsunuz. Ben de Aytunc'un evini oğrenebilmek icin gunlerce araştırma yapmıştım