Omurilik ve boynundaki sinir sıkışması nedeniyle ameliyat olan 72 yaşındaki sinema sanatcısı Cuneyt Arkın'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Florence Nightingale Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden alınan bilgiye gore, omurilik ve boynundaki sinir sıkışmaları şikayetiyle 20 Mayıs'ta hastanenin ortopedik bolumunde, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu tarafından ameliyat edilen Arkın'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.
Ameliyatın ardından 1 gece yoğun bakımda kaldıktan sonra ozel odasına alınan Arkın'ın fizik tedavisine başlandığını bildirildi. Arkın'ın, 2 gun sonra taburcu edilmesinin beklendiği kaydedildi
Malkocoğlu'muz hastanede! Hastaneye gittiğinde elleri ve ayakları tutmuyordu. Ancak ameliyatla duzelme yoluna girdi. Yaşadıklarını ağlayarak anlattı.
Yururken bazı zorluklar ceken ve bu nedenle hastaneye başvuran 72 yaşındaki sinema sanatcısı Cuneyt Arkın ameliyat oldu. Felc tehlikesi geciren Cuneyt Arkın, NTV'de Banu Guven'in yayınında yaşadıklarını anlatırken gozyaşlarını tutamadı. Arkın'ın "Ben yaşamıyordum, felctim. Ellerim, ayaklarım felc olmuştu." şeklindeki sozlerine rağmen eşi Arkın'ın felc olduğunu yalanladı.
MALKOCOĞLU'NA BİR ŞEY OLMAYACAK
Cuneyt Arkın'ın eşi Betul Arkın, "Ameliyat oldu ve tedavisi suruyor. Bir gazetede yanlış bir haber cıktı ve bu nedenle uzgunuz. Oğlum Londra’dan gelmeye kalktı. Cok zor bir ameliyat gecirdi ve bunu başardığına inanıyorum. Malkocoğlumuza bir şey olamayacak ve kısa surede ayağa kalkacaktır" dedi.
HAYATTA EN KORKTUĞU ŞEY SAKAT KALMAKTI
Bazı medya organlarında cıkan ‘felc oldu’ haberini yalanlayan Betul Arkın, "Oyle bir şey yaşanmadı. Ayaklarında ağrılar vardı ve yurume zorluğu cekiyordu. Doktoru ameliyat olması gerektiğini soyledi. Hayatta en korktuğu şey sakat kalmaktı. Eğer ameliyat olmasaydı sakat kalabilirdi ama artık oyle bir şey yok. Şu an fizik tedavide" derken, o sırada eşinin yanına gelen Cuneyt Arkın, yaşadıklarını anlattı.
ELLERİM VE AYAKLARIM FELC OLMUŞTU
Eşinin, "Ameliyat nedeniyle bir boyunluk takmak mecburiyetinde. Ses tellerinde sorun var ve konuşma zorluğu cekiyor" sozleriyle durumunu anlattığı Arkın, zaman zaman anlaşılamayan konuşmasında, "Ben yaşamıyordum, felctim. Ellerim, ayaklarım felc olmuştu. Bir adım gidemiyordum; surunuyordum. Prof. Azmi Hamzaoğlu beni yeniden hayata dondurdu. Şimdi yuruyorum, oturuyorum" dedi.
BOYLE YAŞANIR MI? KARARIMI VERMİŞTİM
"Doktorum beni surunmekten, sefaletten kurtardı. Cuneyt Arkın adım atamıyor, boyle yaşayabilir mi, yoksa herhangi bir durumda hayatına son verir mi? Ben kararımı vermiştim. Hayata geri dondum" derken duygulanan unlu oyuncu gozyaşlarını tutamadı.
ATLA MI GELEYİM, ATSIZ MI? İlaclar, uyku, dinlenme, fizik tedavi gibi konularda dikkat edeceğini belirten Arkın, "Benim sağlığımla ilgilenenlere; guzel insanlara teşekkur ediyorum" derken, canlı bağlantının son bolumunde, Banu Guven'in "Sizi tekrar burada ağırlamayı arzu ediyoruz" sorusuna; "Atla mı geleyim yoksa atsız mı?" esprisiyle yanıt verdi.
CUNEYT ARKIN HASTANEDE
BOYLE GORUNTULENDİ
Cuneyt Arkın Ameliyat Oldu