Yemek, gelin, damat, derken şimdi de kocasından memnun olmayan bayanlar icin bi program başladı. Kocanızı gonderiyorsun onlar nerede nasıl davranması gerektiğini soyluyor. Bi bakıma eğitim gibi geldi bana. Erkekler tavsiye etmem ama yine de siz bilirsiniz cok komik gorunuyor TV den.:f16:
Başvuru yapmak isterseniz ( erkekler tavsiyemi dinleyin ) aşağıdaki başvuru formuna tıklamanız yeter.
Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.
Kocam Size Emanet Başvuru Formu
Bu tur programlara rağbet olması şaşırtıcı ve uzucu..Eh ne diyelim ozgur bir memlekette yaşıyoruz!.
Yarışmaya Can Dundar cok farklı bir acıdan bakmış.Okumaya değer buluyorum..
Kocam Size Emanet Başvuru Formu
Can Dundar kalemi kağıtta sanki dans ediyor adamın ne denebilir ki bu yazıya.
Sağol bibim teşekkur ederim. Kocam Size Emanet Başvuru Formu
Bence cok sacma bir program. Bu tur programlarla evliliklerin duzeleceğini zannetmiyorum. Onemli olan her iki taraf acısından da eğitim. İcimden bir ses de gonderen kadınların gonderdiklerine piman olacaklarını kendi elleriyle istenilen bir koca yaratmanın neticelerinin onlara pahalıya patlayacağını soyluyo. Kocam Size Emanet Başvuru Formu
Reyting dedikleri sacmalık uğruna yapılan seviyeyi al aşşağı eden bir proğram..şekil aşkı imiş meğer sevgileri, ruhuda ice katcaklar alın size fasd food proğram Kocam Size Emanet Başvuru Formu
Zaten amac burada evlilik duzeltmek değil ki.Bir kac gunluk şohret.Onceki evlilik yarışmalarında evin icinde birbirleri icin olen gencler cıktıktan sonra birbirlerini bile tanımadılar.Ama bu yarışmanın en kotu bedeli kocaların butun kotu huyları da artık tum Turkiye tarafından biliniyor.Dun gece gozume carpan bir karede aynen dialog şoyle:
Kadın: Burada tum Turkiye onunde bana sevdiğini soyle yoksa bitsin
Adam: Uzun bir bakışma ve adam duşunuyor ardından Seni Seviyorum diyor.
Burada uzulerek hemcinslerime acıyorum.Şimdiye kadar o cumleyi duymamışsam şimdi duymanın sana ne faydası var.Bize mi ispat ediyorsun.Ne diyelim Allah mesut bahtiyar etsin.
Ama evlilik bu kadar basit değil..... Kocam Size Emanet Başvuru Formu
Saman alevi gibi meşhur olmak insanlarımızın hoşuna gidiyor ne denilebilir ki...
Erkek şoyle ağır azem, sozu sohbeti dinlenir olmalı ne işi var oyle erkeğinde bu tarz bir programda yaaa
Yapımcılarda artık ne yapacaklarını şaşırdılar genel kultur uzerine yarışma hazırlayacaklarına bu tarz komedilere yoneliyorlar işte... Kocam Size Emanet Başvuru Formu
Valla bu yarışmayı bir kere izlemiştim. Gercekten iyi ders alıyorlar Başvuranlara hayırlı olsun Tesekkurler Okan abicim Kocam Size Emanet Başvuru Formu
gercekten cok sacma reyting amacıyla yakında daha neler goreceğiz. Kocam Size Emanet Başvuru Formu
teşekkurler okan Kocam Size Emanet Başvuru Formu
En cok beğenilen ve izlenilen tv kanalını secenler duşunsun ve değerlendirsin derim ben...
Programı yayınlayan medya grubu, ustlendiği misyonu yerine getiriyor; ya aktorleri?
Araştırmacıların, aile kulturumuzu temelinden sarsan programlar olarak nitelendirdikleri bu ve buna benzer programları, eşlere saygısızlık ve alaycı olarak buluyorum.