1- Scarface ( Al Pacıno ya The Godfather da olan hayranlığım bu filmde aşka donuştu )

2- Fanaa ( bu film benim hint filmlerine olan onyargımı yıktı . bu filmden sonra neredeyse butun kult hint filmlerini izledim diyebilirim
Bunlar : My Name ıs Khan , Barfi , Black , Milyoner , Jab Tak Hai Jan ( shahrukh khan ımın en sevdiğim filmlerinden bir tanesi ) 3 Idıots , Jodhaa Akbar , Ghajini , Veer Zaara , Kahaani ( bollywood aşk filmleri dışında guzel filmler de cıkarabiliyormuş dedirten bir film ) , Devdas , Rab Ne Bana Di Jodi ( cok sevimli bir film ) Taare Zameen Par

3- İsyan ( konusu ve işlenişini cok orjinal bulmuştum )

4-Celda 211 ( prison break bittikten sonra hapishane filmi arayıp durdum ve bu guzel mi guzel film cıktı karşıma )

5- The Man From Nowhere ( beni derinden etkileyen bir kore filmi . ) Diğer sevdiğim kore filmleri : Going By The Book ( biraz neşelenmek istiyorsanız aradığınız film ) , A Dirty Carnival , Wedding Dress ( ağlamıştım ) , The Brotherhood Of War ( savaşı bana hissettiren film . savaş filmi sevmeyenlere bile sevdirecek bir film ), A Moment To Remember , More Than Blue (etkileyici bir film ) , My Little Bride ( şeker mi şeker bir film ) ,Midnight fm, Chilling Romance , Bin Jip , Only You , Do-Ga-Ni

6- Truman Show

7-Amelie

8 -Sevdiğim seri filmler

Ip Man , Kıll Bıll , Iron Man , Matrix , Yuzuklerin Efendisi , The Godfather , Geleceğe Donuş ( eski film olmasına rağmen cok cokk guzel bir seri ) , Terminator , Harry Potter , Karayip Korsanları , X-Men , Taşıyıcı , Hulk

9- Ben Efsaneyim

10- Ben Robot

11- 96 Taken

12- Face / Off

13- Milyonluk Bebek ( ismine başta onyargıyla yaklaşsam da izleyince en beğendiklerim arasına giren bir film )

14-Click

15 - 127 Saat ( farklı film izlemek isteyenlere tavsiye ederim )

16- Evdeki Duşman ( sonlara doğru fazlasıyla gerilmiştim )

17- Sureyya yı Taşlamak ( cok ağlamıştım bu filmde )

18- Kaplumbağalar da Ucar ( savaşın en cok cocukları etkilediğini gosteren bir film )

Bu filmler cok bilindiği icin başta yazmak istemedim ama bu filmleri de şiddetle tavsiye ederim
Prestij ,Gladyator, Cesur Yurek , Fight Club , Forrest Gump , V For Vendetta , Akıl Oyunları ,Umudunu Kaybetme, Başlangıc , Esaretin Bedeli ,Kuzuların Sessizliği ,Son Samuray, Hızlı ve Ofkeli -Tokyo Yarışı ,Limit Yok ,The Island, Leon

animasyon film sevenler icin de : ateşboceklerinin mezarı

Daha yazmak istediğim cok film var ama şimdilik bu kadar olsun