2- Fanaa ( bu film benim hint filmlerine olan onyargımı yıktı . bu filmden sonra neredeyse butun kult hint filmlerini izledim diyebilirim

Bunlar : My Name ıs Khan , Barfi , Black , Milyoner , Jab Tak Hai Jan ( shahrukh khan ımın en sevdiğim filmlerinden bir tanesi

3- İsyan ( konusu ve işlenişini cok orjinal bulmuştum

4-Celda 211 ( prison break bittikten sonra hapishane filmi arayıp durdum ve bu guzel mi guzel film cıktı karşıma )
5- The Man From Nowhere ( beni derinden etkileyen bir kore filmi .

6- Truman Show
7-Amelie
8 -Sevdiğim seri filmler
Ip Man , Kıll Bıll , Iron Man , Matrix , Yuzuklerin Efendisi , The Godfather , Geleceğe Donuş ( eski film olmasına rağmen cok cokk guzel bir seri

9- Ben Efsaneyim
10- Ben Robot
11- 96 Taken
12- Face / Off
13- Milyonluk Bebek ( ismine başta onyargıyla yaklaşsam da izleyince en beğendiklerim arasına giren bir film )
14-Click
15 - 127 Saat ( farklı film izlemek isteyenlere tavsiye ederim )
16- Evdeki Duşman ( sonlara doğru fazlasıyla gerilmiştim )
17- Sureyya yı Taşlamak ( cok ağlamıştım bu filmde

18- Kaplumbağalar da Ucar ( savaşın en cok cocukları etkilediğini gosteren bir film )
Bu filmler cok bilindiği icin başta yazmak istemedim ama bu filmleri de şiddetle tavsiye ederim

Prestij ,Gladyator, Cesur Yurek , Fight Club , Forrest Gump , V For Vendetta , Akıl Oyunları ,Umudunu Kaybetme, Başlangıc , Esaretin Bedeli ,Kuzuların Sessizliği ,Son Samuray, Hızlı ve Ofkeli -Tokyo Yarışı ,Limit Yok ,The Island, Leon
animasyon film sevenler icin de : ateşboceklerinin mezarı
Daha yazmak istediğim cok film var ama şimdilik bu kadar olsun