Yonetmen: Gi-Sang Jeon
Yapım Yılı: 2005
Sure: 60 Dakika
Dil: Korece
IMDB Puanı: 8.0 (180 Oy)
Ulke: Guney Kore
Tur: Romantik
Tum Turler: Dram, Komedi, Romantik
Goruntu: Renkli
Ses Duzeni: Dolby Digital
Oyuncular:
(Roller) Da-hae Lee
Dong-Wook Lee
Jun-gi Lee
Si-hyeon Park
Seok-Hwan An
Hie-bong Byeon
Ran Choi
Chae-young Han
Bo-ra Hwang
Han-hun Jeong
Joo Yoo-rin
Seol Gong-chan
Seo Jung-woo
Kim Seo-hyun
Jang Il-do
Seol Woong - Kong-chan's Grfather
Bae In-sun
Choi Ha-na - Real Grdaughter
Ahn Jin-shim
Joo Tae-hyung
Senaryo: Jeong-eun Hong writer
Mi-ran Hong writer
Yapımcılar: Tae-seob Bae
Young-seob Kim
Kwang-shin Yang
Diğer Adı: My Girl (Uluslararası: English title)
Ju Yoo-rin ingilizce, Japonca ve Korece bilen bir turist rehberidir. Babasının yuzunden peşine adamlar takılır onlardan kacmak isterken Seol Gong Chan'in arabasının onune cıkar. Seol Gong'un buyukbabası hastadır ve yıllardır gormediği torununu gormek istiyordur. Seol Gong kuzenini aramak icin Jeju adasına gelmiştir, buyukbabası daha kotu durumda olunca, Ju Yoo-rin ile kuzenini bulana kadar gecici olarak kuzeni rolunde olması konusunda anlaşma yapar.
Sizde benim gibi romantik turu dramalardan hoşlanıyorsanız kesinlikle kacırmayın . Tam size gore bir drama aşk ve komedi... Kahramanlar birbirlerine nasıl aşık olacaklar? Aralarına ne gibi engeller cıkacak. İşte size romantik bir drama seyretmeniz icin sizi bekliyor. Gerci tum romantik turu diziler birbirinin aynı ama yinede kendini seyrettiriyor Mai Geol(My Girl)
Kore filmleri haftası falanmı başladı bir Guney Kore filmi daha tamam senin hatrın icin bunuda izlerim umarım izlemeye değecek bir dizidir Mai Geol(My Girl)
Tanıtım icn teşeşkkurler Ezgicim de Turkce altyazılıysa ben almayayım. Mai Geol(My Girl)
harika bir filmmm yaa bayılllldımm allahım nolur bana da gong yoo yada lee juu ki gibi bir sevgili nasipp etttt amiiiinnn...