Gectiğimiz Gunlerde Kan Kanseri Olduğunu Oğrenen Murat Goğebakan'ın Eşi Sema Ozturk Unlu Şarkıcının Son Durumuyla İlgili Acıklamalarda Bulundu..
Murat Goğebakan'ın eşi Sema Goğebakan '10 gun once kan tahlili yaptırmıştım. Kan kanseri olduğumu duşunuyordum. Murat ile konuştum birbirimize sarılıp ağladık. Allah bizi uyardı. Bir hafta sonra Murat'ın kanser olduğunu oğrendik'
Odasının kapısına kendi elleriyle 'Lutfen dualarınızı eksik etmeyin' yazıp asmış. Morali nasıl?
Murat iyileşeceğine yurekten inanıyor. 'Grip oldum uzun bir grip bu ama 3-5 ay sonra bu hastaneden iyileşerek cıkacağım' diyor. Odasındaki dolabının uzerinde de ' Allah'ın izniyle 15 Temmuz'da buradan cıkacağım' yazıyor. 16 Temmuz benim doğum gunum. Hastaneden cıkıp dışarıda kutlamak istiyor.
Bu hastalık Murat Bey'de nasıl baş gosterdi?
Aslına bakarsanız Ocak ayında her ikimiz de check-up yaptırmıştık. İkimizde de hicbir şey cıkmamıştı. Kan kanseri sinsi ve hızlı bir şekilde ilerliyor.
Belirtileri oldu mu?
Kolunda sık sık morluklar oluşuyordu. 'Neden kolun morardı?' diye soruyordum 'Kan kanseriyim' diyordu. Diş etleri sık sık kanamaya başlamıştı. Hic gecmeyen bir gribi vardı. Ateşi de cıkıyordu. 1 Mayıs'ta hastaneye gittik kanser olduğunu oğrendik.
Daha once icinize kotu bir şeyler olacağı doğmuş muydu?
10 gun once kan tahlillerimi yaptırdım. Kan değerlerimde anormallikler cıktı. Doktorum tahlillerimi aldı ama 2 gun beni arayıp sormadı. Şuphelendim. En iyi ihtimalle vucutta iltihaplanma oluşmuştu en kotu ihtimalse kan kanseriydim. Murat'ı aldım karşıma konuştuk. 'Araştırdım kan kanseri olabilirim. Oyle bir şey olursa sonuna kadar cekmeye razıyım sen de bunu kabul et ve bana bak lutfen!' dedim. Karşılıklı ağladık. Bir hafta gecti ve Murat'ın kan kanseri olduğunu oğrendik.
AĞABEYİ GELECEK
Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ile Murat Bey'in samimi olduklarını biliyoruz...
Cumartesi gunu Başbakanımız Murat'ı ziyarete gelecek. Murat Başbakanımız'a 'Ağabey' der. Ağabeyimiz bizi gormeye gelecek.
DOSTLARI HEP YANINDA
Odasının onunde bir defter var ve ziyaretciler o deftere umut dolu sozler yazıyorlar. Hangi unluler o deftere Murat icin yazı yazdı?
Evet defter actık Murat icin. Hatıra defteri... Haluk Levent Edip Akbayram Kırac Doğuş Emrah Dincer Muazzez Ersoy Petek Dincoz Esra Ceyhan Alişan Cağla Şikel ve daha bir cok unlu isim var. Murat iyileşsin o defteri okuyup guleceğiz.
Son olarak Murat Bey'in sevenlerinden bir isteği var mı?
Tek ihtiyacımız olan şey dua... Başka bir şey değil. Yer gok dua uzerine kurulmuş duaların gucune inanıyoruz.
GERCEK BiR iŞARET
Olacaklara hazırlıklı olmanız icin bu size verilen bir uyarı mıydı?
Evet demek ki Allah bize 'Kendinizi hazırlayın ben size bu hastalığı yolluyorum' demiş. Bu bizim icin gercek bir işaretti. Murat Goğebakan Kanser
allah acil şifalar versin

Allahım dermansız dertlerinden esirgesin

Umarım bu sinsi ve acımasız hastalıkla olan savaşında Murat Goğebakan galip gelir ve sevenlerini uzmez Murat Goğebakan Kanser
Bir donem ''Neredesin Ay Yuzlum'' şarkısıyla hayran kitlesinin kalbinde yer eden sanatcı,inanıyorumki yine sevenlerinin duasıyla bu hastalığı yenecektir.Kendisine Allah'tan acil şifalar dilerim. Murat Goğebakan Kanser
Acil şifalar dilerim Murat Goğebakan Kanser
Allah yardımcısı olsun,acil şifalar dilerim. Murat Goğebakan Kanser
allah acil şifa versin , Murat Goğebakan Kanser
Rabbim acil şifalar versin

Dualarımız onunla

Murat beye acil şifalar ve eşinede Allahtan sabır dileriz. Değerli Yurdum İnsanları,lutfen duyarlı İNSANLAR olalım.Unutmayalım ki 'beterin beteri vardır'.Maddi acıdan her kanser hastası sayın Murat Goğebakan gibi değildir,tam tersine,bircok kanser hastası bu cağımızın vebası ile mucadele ederken,birde maddi sorunlar ile boğuşmak zorunda kalıyor.Biz diyoruz ki 'İNSANLIK OLMEDİ....BİZ VARIZ',boş laflarla değil,icratlarımızla bu İnsanlarımızın yanında olalım,bugun sana -yarın bana.....Ne demek istediğimizi daha iyi anlayabilmek icin lutfen sitemizi ziyaret edin. http://www.kanserlesavasdernegi.org Biz kimiz,ne yaparız? Bizler Onkoloji Kanserle Savaş Derneği olarak,kanser hastalarına ayni ve nakdi yardımlarda bulunuyoruz,ucretsiz hasta nakil aracı temin ediyoruz,bu hastalara devlet nezdinde muracaat edip 'ozurlu maaşı' ve 'bakım hizmetleri'adı altında aylıklar bağlattırıyoruz,ithalat izni olmayan bazı ozel ilacları(orn.verblastin) ucretsiz temin ediyoruz.Hastanelerde oluşabilecek 'burokrasi sorun ve engelleri' ortadan kaldırmak icin yardımcı oluyoruz. Derneğimizde calışın hickimse herhangi bir ucret almamaktadır.Bizleri diğer tum kanser derneklerinden ayıran ozellikler saymak ile bitmiyor.Şunuda belirtmekte biz yarar goruyoruz,bizim derneğimizi uye olan istisnasız herkes (aidat sadece 10TL) defterlerimizi istediği an kontrol etme hakkına sahiptir:f16:.Neyi ima etmeye calıştığımı anlayan anlar. Turkiyenin herhangi bir İl veya İlcesinde bizimle birlikte calışmak isteyen gonulluler var ise,biz orada temsilcilik acarız,yeterki siz kendinize guvenin. Hepinize Saygılarımızı arz eder,sağlıklı ve mutlu gunler dileriz Murat Goğebakan Kanser
inşallah en kısa zamanda aramızda olur.ALLAH acil şifalar versin.
benim hep dinlediğim şarkıcımızdan biri.

Allah acil şifalar versin. Murat Goğebakan Kanser
inşallah en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun murat abi allah acil şifhalar versin

Allah'tan acil şifa dilerim. Bu hastalığa karşı galip gelenlerden olur inşallah

alah aciL şifalar versin.. ben bunun hastasıyım