Film Amerika'da geciyor. Elemanlar bir tatil beldesinde!!! (miami filan galiba) turu komedi......
Biryerlerden zengin bir adamın cesedi cıkıyor ortaya (nasıl haırlamıyorum) ve uzerinde vodoo buyusu var. Arkadaşlar ne yapıp edip saklıorlar cesedi ve her seferinde ceset garip bir yerde ortaya cıkıyor.
Bir sabah deniz kenarında ortaya cıkıyor ve olu olduğu ortaya cıkmasın diye amcama guneş gozluğu! takıyorlar guneşleniyor amcam.
Sonra saklıyorlar akşamı evinde ortaya cıkıyor ve evde parti var. Olu olduğu ortaya cıkmasın diye amcamı rahat bi şekilde kanepeye oturtuyorlar bacak bacak ustune filan kimse cakmıyor işi.
Verebileceğim bilgiler bu kadar ama filmi izlerken gulmektengeberdiğimi hatırlıyorum bayaa kucuktum ama bi cok kere izlemiştim. Sanırım 80 veya 70 yapım ama uyduruyor da olabilirim ayrıca filmin devam filmi var. Son olarak da filmin adınını "Cılgın Tatil" ya da onun gibi bişi diye hatırlıyorum, ama emin değilim.
Lutfen hatırlayan varsa cevap yazsın bu filmi bulmam gerek. Şimdiden teşekkur ederim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- ya bi film arıyorum bayaa eski hatırlıyor musunuz?
-
13-09-2019, 00:13:24