Ust Not
Biri Bu Kadını Durdursun Korkmaya başlıyorum Bulent ersoy ile kıyaslanamaz bile

ABD sosyetesinin tanınmış ismi Jocelyn Wildenstein, yaptırdığı onlarca estetiğe bir yenisini daha ekliyor

NEW YORK-Hep daha guzel olmayı hayal etti. Eşinin kendisini Rus guzelle aldattığını oğrenince onu kaybetmemek uğruna estetik ameliyatlara milyon dolarlar harcamaya başlayan ABD sosyetesinin tanınmış ismi Jocelyn Wildenstein, tanınmayacak hale gelmekle kalmadı, korkunc goruntusuyle 'kadınsı' gorunumunu de yitirdi.

62 yaşındaki 'estetik muptelası' Jocelyn Wildenstein, gecen hafta yeni bir ameliyat icin yeniden kliniğe gitti. Eşinin birlikte olduğu Rus kızdan daha guzel olmak icin direten ve sırf bu yuzden onlarca ameliyat geciren Wildenstein, hic durmadan plastik cerrahların kapılarını caldı ve yine calıyor.

Artık pop muziğin tacsız krali Michael Jackson'la birlikte estetik cerrahinin korkunc orneklerinden biri olarak gosteriliyor. Kimileri ona 'Frankenstein' diyor, kimisi acıyarak bakıyor. Ancak o 'Daha ne kadar değişebilirim?' sorusunu sormaya devam edip bıcak altına yatmaya devam ediyor.

Jocelyn Wildenstein resimleri

Yaaa DarK bu neeee gece geceee? Daha once yolladığın korkunc oyunlardan bile bu kadar korkmadım ben resimleri gordum ben aynen geldiğim gibi kacarım bu topicten. Jocelyn Wildenstein resimleri

DarK Normale dondun sanmıştım bende baktım meraktan ne zamandır yapmıyordun boyle şeyler
Ama gercekten cok kotu bir goruntuydu