Ekin Turkmen (Elif)kucuk kadınlar dizisindeki sempatik ablayı oynuyor. Kucuk kadınlar filminin 40. bolumunde tecavuz sahnesiyle adeta unune un kattı ekin turkmen, yansitilan acık sahnelere ise oyuncukta kurallarım yoktur dedi. ekin turkmenin hayatini taniyalim
Doğumu
1984 - Ankara
Eğitimi
Halic Universitesi Tiyatro bolumu
Diğer
Reklam deneyimi var, modellik yapıyor, dans ediyor, buz pateni yapıyor. Best Model yarışmasına katıldı.
Yayınlandığı donemde buyuk beğeni kazanan ‘Ekmek Teknesi’ adlı dizi ile oyunculuğa ‘merhaba’ diyen ve ardından sinema ve reklam filmleri ile oyunculuktaki iddiasını surduren Ekin Turkmen, eğitimini de bu alanda surduruyor.
Ekmek Teknesi’nde Songul, Acı Hayat’ta Ozlem ve Keloğlan Kara Prens’e Karşı filminde Kulkedisi olarak cıktı karşımıza… Şimdilerde romantik reklam filmleri ile televizyonlarda boy gosteriyor… Yeni neslin one cıkan başarılı oyuncularından Ekin Turkmen’i yakından tanıyalım…
Ekin Turkmen’i biraz tanıyabilir miyiz?
1984 İzmir doğumluyum, 3 yıldır İstanbul’da yaşıyorum. Halic Universitesi Konservatuarı Tiyatro Bolumu 3. sınıfta okuyorum. Cocuktum buraya geldiğimde, Osman Sınav; “Bir dizi yapıyoruz, adı ‘Ekmek Teknesi’, oynar mısın?” dedi. Tamam dedim, topladım her şeyimi geldim buraya… Tabi ki bu kadar kolay olmadı. Ailem, gerci alışkındır ozgur kız Ekin’e ama, “Bu kadarı fazla” dediler. Bir toplantı yapıldı. Biz iki kardeşiz, bir de kız kardeşim var. Babam ve annem, bizi kararlarımızda ozgur bırakır ama olumlu, olumsuz neler yaşayacağımızı da uzun uzun anlatırlar. Onaylamasalar da yanımızdadırlar ve mecburen buraya gelmeme destek oldular. Hala telefonda ağlar babam ‘gelmiyor musun?’ diye.
Osman Sınav’la nasıl tanıştınız?
İzmir’li modacı Ertan Kayıtken cok sevdiğim ozel insanlardan birisidir. Beni cok beğenirdi ve bir ışığım olduğuna inanırdı, onun aracılığı ile oldu. Kucuk Kadınlar Elif- (Ekin Turkmen)
Mukemmeeel .. ..

Kız cok guzel.
Tesekkurler Dark abicim.