Hazal Kaya'nın Bilinmeyen Sırları Neler
Genc ve guzel oyuncu Hazal Kaya'nın hayranlarına cok ozel bir haber paylaşmak istiyorum Hazal Kaya yı seven sanatcı dostları bakın Hazal Kaya icin neler soylemişler oldukca etkileyici sozler soylemişler genc oyuncu icin.
Aklı, yetenekleri, neşesi, enerjisiyle sevenlerinin Kucuk cusseli dev dediği Hazal Kaya'yı en yakınları anlattı.
Songul Oden Gormeyince ozlerim O benim yeşil gozlu devim. Akıllı, yetenekli, okuyan, ureten, cevresinde olup bitenlere karşı sorumluluk duygusu gelişmiş, esprili, goremeyince ozlediğim bir kardeşimdir. Kucuk cusseli dev.
Beren Saat Ozgurluğunu seviyorum Konuşmalarımız, ‘N’aber annelik?’, ‘İyilik evladım’ diye başlar. Ben onun ozgurluğunu, duygu kÂşifliğini, yeteneklerini bileyen dikliğini ve bir film uzerine iki gun benimle tartışan tutkusunu seviyorum.
Nur Aysan Dediğim dediktir Şehrin haylaz, asi, canlı ve şımarık kız cocuğu! Kucuk olduğuna bakmayın, aslında kocaman bir beyin taşıyor. Dediğim dedik yanıyla bizi kızdırsa da, bu onu hayatla olan dansında onu en guclu kılan yanı.
Kıvanc Tatlıtuğ Oyuncu zekasına hayranım Hazal'l gorduğum zaman kız kardeşim aklıma geliyor. Aşk-ı Memnu'dan beri onunla kardeş ilişkimiz var. Kendisinin zekÂsına, bu yaşındaki bilgi birikimine ve azmine hayranlık duyuyorum. Umarım bir projede daha birlikte oynarız.
Selcuk Yontem Oyuncu Fıkır fıkırdır Hazal, enerjisiyle karşısındakini mutlu eder. Fıkır fıkırdır hareketli ve neşelidir. Her şeyi konuşup tartışabileceğiniz bir olgunluğa sahiptir, ancak en onemlisi vefalı oluşu... Hep arar sorar beni. Hatta birbirimize dizideki gibi Tatlım diye hitap ederiz.
Yıldız Cağrı Atiksoy Oyuncu Hazal Kaybedilmeyecek kadar ozel bir insan Hazal'ı sozcuklere sıkıştırmak cok zor benim icin. Hazal Herkesi kendi gibi bilen, hayatın hep guzel taraflarını goren, kotu olanda bile iyilik bulmaya calışan biri.
[IMGALT=https://www.forumdas.org/upl/uploads/hazal-kaya-93461.jpg]hazal-kaya-93461[/IMGALT]
Hazal Kaya'nın Bilinmeyen Sırrı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hazal Kaya'nın Bilinmeyen Sırrı
-
13-09-2019, 00:06:08