benim tv de genelde yapılan bir olay dikkatimi cekiyor ve buraya yazmak istedim.
dun aksam haber ozel de otopark değnekcileriyle ilgili bir habervar. adamın konusmasının sesi belli olmuyor ondan dolayı alt yazıyla destekliyorlar.buraya kadar hersey guzel ancak değnekci birsey soyluyor ve soyledikleri olayın en can alıcı noktası(sesi duyulmuyor ama onceki konusmalarından ve gizli kameradaki muhabririn ona sorduğu sorudan belli) neyse tam alt yazıyı okuyup ne dediğini anlıcam.heyecan icindeyim .tam alt yazı cıkıyor hop altyazının ustune reklam yok aşk yaz 9898 kaca gonder filan falan .olcak iş mi bu şimdi reklam kalkıyor tabi alt yazıda coktan gecmiş oluyor. nedir bunun mantığı?
bence bilerek yapıyorlar ki baska kanallarda da rastladım boyle olaylara .ne yapmalıyız ne tepki gostermeliyiz. bizimle resmen dalga geciyolar. sanki yonetmen bilmiyo mu yazıları bilmiyomu reklamın zamanını niye ayarlamıyolar? Kafayı yememk elde değil ondan dolayı tum kanalları protesto ediyorum ve izlemiyorum.tek izlediğim haber idi.artık onuda netten oğrenirim.
yorumlarınızı ve goruşlerinizi bekliyorum cok onemli benim icin arkadaslar .simdiden teşekkurler