Cıkan haberlerden dolayı uzgun olduğunu ifade eden Gulcin, “Bahsi gecen acıklamaların hicbiri benim tarafımdan yapılmadı. Paylaşmadığım ozel hayatım hakkında acıklama yapmak zorunda olduğum icin de uzgunum. Evlenmedim ve evlenmeyi de duşunmuyorum. Cunku evlilik icin yaşım daha cok kucuk. Evlilik hazırlığım da yok. Benim erkek arkadaşım Dubai’de yaşıyor ve bu yuzden de Dubai cok sık seyahat ettiğim bir yer. Grubu aşk icin terk ettiğim yazıldı ama bunlar doğru değil. Gruptan ayrılmamda, ozel hayatımın hicbir ilgisi yok” dedi.
2005 yılındaki alacaklarını dahi alamadığını ifade eden Gulcin, arkadaşları hakkında da yorum yapmaktan kacındı. Gulcin, “Benim yapacak bir yorumum yok. Herkesin yolu acık olsun. Mevlana’nın bir sozu var. ‘Bir mum diğer mumu tutuşturduğunda ışığından hicbir şey kaybetmez’. O yuzden ben her şartta onları yine desteklemekten yanayım. Yaklaşık uc aydan beri iletişim icinde değiliz” diye konuştu.
Gulcin basın mensuplarının “Basın toplantısı yapmak icin neden bu kadar beklediniz?” sorusuna ise, “Bazı bildirilmesi gereken hukuksal şeyleri bildirdik. Cizgimi korumak icin, ozel hayatım ile ilgili haber olmamak icin cıkan bu haberlerin sonunun gelmesini bekledim. Hukuksal surec icerisinde olduğumuz icin bazı şeyleri acıklamak doğru olmayabilir” diye cevapladı.
DEFTER KAYITLARI GONDERİLMEDİ
Basın toplantısına Gulcin’e hukuk danışmanı Avukat Ustun Kutsal’da eşlik etti. Av. Kutsal, “Gulcin Hanım adına daha once bağlı olduğu şirkete ihtarlar cekildi. Defter kayıtları ve yapılan sozleşmeler istendi. Ama bunlar gonderilmedi. Biz de sembolik olarak 19 bin TL’lik bir dava actık. Gulcin konserlerden ve sponsor anlaşmalarından hakkını alamadı. Bu odemeleri talep ediyoruz. Alacaklar defterlerin incelenmesinden sonra ortaya cıkacak. Şu an da bizim iki davamız var. Bir tanesi bizim actığımız dava diğeride şirketin bize karşı acmış olduğu 250 bin tl’lik cezai şart talep davası” şeklinde konuştu.
Yeni imajı ile basın mensuplarının karşısına cıkan Gulcin, “Saclarımı aylar once Dubia kestirdim. Televizyonlara cıkmadığım icin kimse beni goremedi” diye konuştu.