*film guney korede geciyo. 684.birliği kuzey kore başkanını oldurmesi icin eğitiyorlar. aslından bu 684 birlik den once bir kac defa daha bir lik yollamışlar aama hepsi rahmetli olmuş.neyse bu heriflerin sicillerini kayıtlarını gecmişlerini herşeylerini siliyorlar ve terkedilmiş bir adada olum makinesi haline getiriyorlar.
ama sonra bunlar hazır olduklarında gorev iptal ediliyo.bir yıl sonra yine iptal ediliyo.birdaha ki sene de aynı.hukumet bu gecmişi olmayan olum makinalarını
oldurme emri veriyo tabii bunların komutanlarından birisi ben bunu yapamam felan diyo ama diğer komutanlar terfi olmak icin evet diyorlar ama bu eğitim almış herifler hepsini olduruyorlar sonra adadan kacıp hukumeti devirmeye gidiyorlar. ulke bunları kominist diye tanımlayınca bunlarda kendilerini vuruyorlar
hakkatten garip bir film izlemenizi tavsiye ederim.elimde kaynak olsa yardımcı olurdum ama yapa bilceğim pek bir şey yok divx filmlerle uğraşan arkadaşlarımız bu filmi bulup buraya bir kaynak koyabilirlerse sevinirim