TRT1 Ekranlarında yayınlanacak olan 'Aynadaki Duşman' isimli yeni dizi, Kurtlar Vadisi'ne rakip mi olacak?

Rumeli Film tarafından Haluk Orgun'un ustlendiği 'Aynadaki Duşman-Teşkilat' dizisinin cekimleri bugun başladı.

7 Nisan'da TRT1 ekranlarında yayınlanması planlanan dizide, Şafak Sezer, Fadik Sevin Atasoy, Mine Tugay, Mahir Gunşıray, Haluk Piyes, Mehmet Cevik ve Elif Duru oynayacak.

Hakan Kurşun'un yonetmenliğini yapacağı dizi, HD formatında cekilecek. Sinema kalitesinde bir gorselliğin hedeflendiği dizide bazı aksiyon sahnelerinde unlu isimlerin dublorluğunu yapmış bir ekip de gorev alacak.

Dizide ustu ortulen bazı gercekler işlenerek izleyicinin aydınlatılması hedeflenmekte. Aynadaki Duşman dizisi

Dizide ustu ortulen bazı gercekler işlenerek izleyicinin aydınlatılması hedeflenmekte.

Yani Kurtlar Vadisi gibi bir şey olacak bu dizi de. Ama Kurtlar Vadisi'nin izleyici kitlesini yakalayamazlar diye duşunuyorum. Yine de yolları acık olsun.Teşekkurler DarK. Aynadaki Duşman dizisi

Dizinin konusu oyuncularıda onemli bellimi olur belki tutulur Aynadaki Duşman dizisi

Bir ara Kurtlar Vadisi yayından kalkmıştı yinemi dondu..
Bu diziyi hic duymadım..
Tesekkurler Dark abicim.. Aynadaki Duşman dizisi

Tanıtım icin teşekkurşer DarK.
Aslında Turkiyenin bu tur dizilere ihtiyacı var