Kapali bir genc kizim. Adim Şuheda. Size anlatacaklarim tamamiyle gercek lutfen zamaninizi ayirin. Benim ailem cok mutaassip bir aile. Daha 5.sinifa giderken,yani cocukken bana sacimi acmayi,kisakol giymeyi yasakladilar. Korkardim annemden babamdan. Evden cikarken basortuyu basima atar, onlarin beni goremeyecegi mesafeye gelince cikarirdim basortuyu. 21 yasindayim, su zamana kadar hep icimde ozenti kaldi. Ailem kapali oldugumu sanirdi, ben onlardan habersiz erkeklerin arasinda bikini bile giydim. Sevgililerim oldu,opuştum vucuduma dokunulmasina izin verdim. Icimde kalan o acik olma istegi yuzunden yaptim bunlari ve kendimi tatmin ettim boylece. Her gittigim magazada,mini eteklere,elbiselere şortlara bakiyorum. Gayet de guzel bir kizim. Hep diyorum, neden beni zorladilar ki? Zorlamasaydilar belkide o kadar hataya dusmeyecektim. Eger yasasaydim cocuklugumu,simdi bir ozentim olmayacakti. Erkeklerle bikiniyle havuza girmeyecektim,opusmeyecektim onume gelenle. Simdi 21 yasindayim ve bu yaptiklarima cok pismanim. Tesetturu artik bilincli takiyorum. Ama geride pismanliklarim kaldi, aile zoru yuzunden kendimi vurdugum hatalar kaldi. Kizligimi kaybetmemis olsam da, tertemiz degilim. Ve tertemiz olanlara inanin nasil imreniyorum.siz siz olun, cocuklariniza birsey yaptiracaksaniz onu once sevdirin. Zorla olunca emin olun o onu yapmaz. Saygi ve selam ile.. dualarinizi benden eksik etmeyin. Hepiniz Allaha emanet olun