"Aliye", "Bir Garip Aşk Bestesi", "Binbir Gece", "Sevgiliye", "Kayıp Şehir" ve "Benim Yolum" adlı albumlerine, "Zerda", "Bir İstanbul Masalı", "Yağmur Zamanı", "Gozyaşı Cetesi", "Zaman", "Gonul Salıncağı", "Pulsar", "Deli Duş","Sonbahar", "Annem" dizi muzikleri ve "Kucuk Kadınlar" jenerik muziği ile unutulmaz bestelere imza atan Kırac, uzun zamandır uzerinde calıştığı projesini muzikseverlerle buluşturuyor...

Turkulerin en yalın halini kendi uslubu ve gitarı ile yorumlayan Kırac, "Garbiyeli" adını verdiği bu albumu icin ozenle sectiği ve yorumlamaktan haz duyduğu halk şarkılarını, Anadolu ezgilerini, bir araya getirdi.

"Garbiyeli", Kırac'ın doğduğu şehir Kahramanmaraş'ta sıcak yaz akşamları oncesi esen ruzgÂra verilen ad. Sanatcı turkuleri de bu serin ruzgÂrın verdiği huzur gibi, dingin ve samimiyetle soyluyor. 11 turkunun yer aldığı bu album ile Kırac, Karacaoğlanları, Pir Sultan Abdalları, Aşık Veyselleri, Ruhi Suları, Aşık Mahsuni Şerifleri ve değerli bir cok halk şairi ile adı kayıtlı olmayan nice ozanı selamlıyor. Anadolu'nun kırac topraklarına bozlaklar, ağıtlar ve turkulerle ses veriyor. Kırac Garbiyeli albumu

bir kırac seeveri olarak sevindim.guzel paylaşım eline sağlık adminim Kırac Garbiyeli albumu

ßende Seviorum Kırac ı Saol Hazan aBlacımm Kırac Garbiyeli albumu

Eminim dinlemekten buyuk keyif alacağımız bir album hazırlamıştır.Sabırsızlıkla bekliyorum.Teşekkurler paylaşımın icin...... Kırac Garbiyeli albumu

Eminim cok guzel bir album olacaktır..Teşekkurler HazaN Abla.. Kırac Garbiyeli albumu

Kıracın birkac şarkısından başka sevdiğim şarkısı yok... Sesi yoruyor adamı..Benim kendi adıma umdum yok albumden...