Hz. Musa a.s birgun cenabı allahtan adaletini gormek icin cenabı ALLAH''a duada bulunur ALLAH ey musa falan yerde bir ağac var o ağacın biraz uzağındada bir kuyu var o ağacın uzerine cıkıp gozlerini o kuyuya ver işte ozaman benim adaletimi goreceksin buyurur h.z musa a.s ALLAH'IN bu sozu uzerine ağacın uzerine cıkıp gozlerini O kuyuya verdi cenabı ALLAH'a bir şey gormediyini soylerince ALLAH c.c sabret ya musa buyurdu hemen sonra kuyuyun yanına Bir atlı geldi orada suyunu icip sirkelenip biraz dinlendikten sonra kemerindeki altın kesesini orda unutarak yola koyuldu hemen sunra bir genc gelerek o altınları alıp goturdu ve arkasından da kor bir adam gelerek oda su icip dinlendi daha sonra kesesini kaybeden adam geri donduğunde orada kor adamı bulur kor adama... senmi altınlarımı aldın der adam ben nasıl alabilirim ki ben korum desede adam o sinirle adamı oldurur ve yola koyulur CENABI ALLAH adaletimi gordun mu ya Musa ..Vallahi bir şey anlamadım ya RAB diyince ALLAH c.c ya musa altını arada unutan adam zamanında o Gencin babasının altınlarını calmıştı altınları orda unuttu genc te babasının altınlarını alıp gitti o Kor adam da zamanında o Atlının babasını oldurmuştu atlıda onu tanımadığı icin onu ara ara bulamıyordun atlıda babasını olduren Kor adamı oldurdu ve boylece her kes hesabına kavuştu Oyle ya HALIKIN İŞİNDEN MAHLUK NE ANLAR
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Halıkın işinden mahluk ne anlar
-
12-09-2019, 23:45:06