Chuck'ın annesi zorlu bir dovuş sahnesine hazırlanıyor.

"Boğuşmayı seven kaygısız biri olsam da cok fazla cekim yapıyorlar." diye yorum yapan Linda Hamilton şoyle devam etti "Her aksiyon sahnesi icin 2 saat uğraşıyoruz, yani amacımız zor olanı sizlere kolay gosterip eğlendirmek."

Aksiyonu kolay gostermek icin Linda Hamilton'dan başkası bulunamazdı. 20 yıldan once cıkış yaptığı Terminator'deki Sarah Connor karakteriyle unlenen aktris şimdi ise 54 yaşında ve Anne Bartowski'yi oynuyor. Hamilton aynı zamanda casusluk ve aksiyon dizileri dışında Weeds'de komik tarafını da gostermişti. Bu dizide de başlamasının ana nedenlerinden bir tanesinin de komedi olmuş olmasını da soyledi. "Kahkahlar la gulup izlediğimde bu diziye katılman gerektiğine karar verdim, dizinin kendini ciddiye almaması durumuna bayıldım." dedi Hamilton.

Chuck'ın babası olduğunde annesinin gizli bir organizasyonda casusluk yaptığını acıklayan bir kayıt ve belgeler bıraktı. Linda Hamilton ise işe geldiği ilk gunu şoyle acıklıyor: "Geldiğim ilk gunu, uc tane sahne cektik ve hepsinde birini olduruyordum, yapımcılara donup 'Ben iyi kızmıyım şimdi?' diye soru sordum onlarda 'hmm..Bilmiyoruz' diye cevap verdiler." Bu sezon icin 4 ile 7 arasında bolum cekecek olan Hamilton, oğluyla eninde sonunda karşılaşacaklarını soyledi. "20 yıldan sonra oğlunu ilk defa gorecek bırakın kitaplardaki duygusal sahneleri, herşeyden farklı olacak karşılaşmaları."

Aynı zamanda kızıyla da sahneleri olacağını belirten Hamilton şoyle devam etti: "Bambaşka bir sahne, iclerinde tutulan duyguları bir anda acığa cıkardıkları ve aktor olarak da cok tatmin edici bir sahne."

Hamilton'ın ise ne kadar konuk oyuncu olarak kalacağı ise belli değil, anlaşması olsa da uzatacaklar mı kesin bir soz kimse soylemiyor. Fakat "Cekici, eğlenceli, 80'lerde yaptığımın aynısı sadece kıyafetler iyi!" diye dalga gecerek sozlerini bitiriyor Linda Hamilton.

Dizimizi