İlker eşini mi boşayacak?
26 Kasım 2008 Carşamba 08:35
500 bin YTL'den olmuştu İlker Mollaoğlu. Eleştirilere işte boyle tepki verdi.
‘Var mısın Yok musun’da eşinin yonlendirmesiyle 500 bini kacıran İlker Mollaoğlu: ‘Bu adam eşini boşasın’ diye yorum gordum. Gerekirse odulu geri verir, eşimi boşamam

Show TV’nin reyting canavarı ‘Var mısın Yok musun’da kutusunda 500 bin olmasına rağmen 91 bin YTL kazanan İlker Mollaoğlu, Akşam gazetesinden Emin Babacan'a konuştu.

Onceki gunku yarışmada son dorde iki 500 bin YTL ve iki mavi kutuyla giren Mollaoğlu, ruyasında babasını gorduğunu anlatmıştı. Babasının soylediklerini aktaran yarışmacı, “14 yıl once kaybettiğim babam ‘22’yi sakın actırma, onda 500 bin var’ demişti. Benim kutumda da 500 bin var” demişti. Ancak İlker, eşi Bahar’ın ısrarıyla 91 bin YTL’lik teklifi kabul etmişti. Yarışma şokunu atlatan şanssız yarışmacı, programda yaşadıklarını anlattı:

1 YTL’Yİ BİLE KABUL EDERDİM
Yarışma sırasında gorduğum ruyanın iceriğini tam acıklamadım. Cunku Hamdi Bey’in duşuk teklif vermesinden cekindim. Ruyamda babam “Son dortte teklif ne olursa olsun kabul et, senin icin hayırlısı bu olacak” dedi. 1 YTL bile verseler kabul ederdim. Teklife 6 kutu kaldığında sanki yarışmada dejavu yaşıyordum. Kimseyi gormuyordum, kendimi aşmış gibiydim.

EŞİM DEĞİL, BEN İSTEDİM
İnternette “Bu adam eşini boşasın. Adamı yanlış yonlendirdi” diye bir yorum okuduk. Cok şaşırdık ve uzuldum. “Yarışma sırasında sayıları unutursam bana sadece babamın sozlerini hatırlat” diye tembihleyen bendim.

BABA SOZU DİNLEDİM
Herkes bana “Niye gitmedin kendi kutuna” diye acıyor ya da akıl veriyor. Ben cok mutluyum. Eğer, babamın sozunu dinlemeseydim, iyi bir evlat olamazdım. 409 bin YTL icin baba sozu dinlememeye değer mi? Şimdi mutluyum, kazandığım parayla da sevdiğim bir işi yapabilirim. yani Erkeklerin parayi bulunca ne yaptiklari malum...Sozum meclisten disariiiii )))))) paylaşım icin teşekurler aman budamı dert hergun kimler kimleri boşuyor dert etmeyinnn