Prison Break 4. Sezon CNBC-e’de Başlıyor

CNBC-e, lincoln-burrows, michael-scofield, Prison Break, prison-break-4.-sezon, prison-break-sezon-4, sona episodes prison break altyazı 4. sezon altyazıları 1. bolum 2. bolum S4E01 S4E02 subtitles prison break 4. season episodes

6 Kasım Perşembe akşamı saat 21:00′de, CNBC-e’nin aksiyonu hic eksilmeyen kacış macerası “Prison Break“in merak ve heyecanla beklenen 4. sezonu başlıyor.

Lincoln, kardeşi Michael’ı Sona Hapishanesi’nden kurtarmayı başardı. Şimdi sıra intikamda… “Prison Break“, bu akşam ekrana gelecek 4. sezon ilk bolumu ile CNBC-e’de izleyicisi ile buluşuyor. Buyuk bir suprizle başlayacak yeni sezon, yine gerilimli, bol karakterli, surukleyici bir ‘İntikam oykusu’ ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Lost Lost dediniz beni pc başına kilitlediniz sanırım sıra Prison Break te
ama bu kez kararlıyım izlemiycem ben seyretmiyorum Teşekkurler Chemist... Cok fazla seyretme şansım olmadı ama guzel bir dizi:f40 Aman izlemesseniz izlemeyin napıyım... İzlicek olanlar icin atmıştım konuyu siz ne ustunuze alındınız ki : ben izliycem chemist sen uzulme Forumdan başımızı kaldırabilirsek izleriz chemist. bilgi ve paylaşım icin teşekkurler chemist Hic izlemedim ama dizi listemde Supernaturalin gecmiş sezonlarının bitmesine bir kac bolum kaldı ondan sanra dr.house var sırada sonrada bu diziyi koydum sılamaya

Bakalım dediğin kadar varmı Chemist.. Yaww sakalımız yokki lafımız dinlensin sen dr. house midir ilk kez duydum boşver onu prison break başla... Tavsiyene uydum Chemist ve diziye başladım şu kadarını soyleye bilirim ben omrumde boyle kaynar kazan bir dizi gormedim yahuu Soylediğin kadar varmış eee sakalımız yok ezlem sen bana takıl arkadaşım... İzlemicek olanlarr buyukannelerinin dizileriyle oyalansinlarr. Ben sadece bir bolum izledim..O da 2. sezonun ilk bolumuydu..Yorum yok..