TİYATRO ODULLERİ'NDE EN İYİLER

Tiyatro Dergisi Tarafından Bu Yıl Altıncısı Duzenlenen "Tiyatro Odulleri" Sahiplerini Buldu. Harbiye'deki Kenter Tiyatrosu'nda Duzenlenen Odul Toreninde, "Yılın Yapımı" Odulune Dostlar Tiyatrosu "Sivas'93 Adlı Oyunuyla Layık Goruldu.

Tiyatro Dergisi tarafından bu yıl altıncısı duzenlenen “Tiyatro Odulleri” sahiplerini buldu. Harbiye'deki Kenter Tiyatrosu'nda duzenlenen odul toreninde, “Yılın Yapımı” odulune Dostlar Tiyatrosu “Sivas'93 adlı oyunuyla layık goruldu.
“Yılın Yonetmeni” odulunu “Şeylerin Şekli” adlı oyunla Mehmet Ergen kazanırken, “Yılın Kadın Oyuncusu” odulunu Ayca Bingol, “Yılın Erkek Oyuncusu” odulunu de Sezai Altekin aldı.

“Yılın Yazarı” odulune “444” adlı oyunla Yiğit Sertdemir'in değer gorulduğu gecede, “Yılın Cevirmeni” odulunu “Bana Bir Picasso Gerek” adlı oyunun cevirisiyle Şukran Yucel aldı.

“Yılın Sahne Tasarımcısı” odulu “Bir Şehnaz Oyun”da ki tasarımıyla Ali Cem Koroğlu ve “Mutlu Yıllar” oyunundaki tasarımıyla Barış Dincel arasında, “Yılın Işık Tasarımcısı” odulu ise “Savaş İkinci Perdede Cıkacak” adlı oyunla Yakup Cartık ve “Oyunu Bozuyorum” oyunuyla Yuksel Aymaz arasında paylaştırıldı.

“Yılın Giysi tasarımcısı” odulunun “Bayazıt” adlı oyunla Canan Goknil'e verildiği gecede, “Yılın Oyun Muziği” odulunu “Savaş İkinci Perdede Cıkacak” adlı oyunun muziğini yapan Ciğdem Erken kazandı. tiyatro odullerinde en iyiler

Asıl sanatcılar onlar ama tv sinema alanı goz onune alındığında kıyaslanamayacak kadar fark var.. Dolayısıyla gercek sanatcıları desteklemek adına boyle organizasyonların artarak devam etmesi gerekir.. Yıllardır tiyatro var bakın anca 6 kez verebilmişiz odul yazıktır yaw. tiyatro odullerinde en iyiler

Cok fazla gitmeye fırsat bulamasam da tiyatroyu seviyorum..Bilgiler icin teşekkurler Şeker2.. tiyatro odullerinde en iyiler

Cok uzun zamandır bende gitmiyorum.En son oğlumu bir cocuk oyununa goturmuştum