Her yıl Ocak ayında reklam gelirlerinin duşmesi nedeniyle televizyon kanalları iddialı yapımlarını saklamayı tercih ediyor.
....................
Yaprak Dokumu'nu gecen hafta yılbaşı olduğu icin ekrana getirmedi. Dizinin mudavimleri bugun de ekranı actıklarında Yaprak Dokumu dizisini goremedi.
KRİZE Mİ YENİK DUŞTU
'Acaba Yaprak Dokumu de mi krize yenik duştu?' sorusunun yanıtı 'hayır'... Yaprak Dokumu dizi ekibi yılbaşı nedeniyle 9 gun boyunca tatil yaptı. Ekip bu tatilin ardından calışmalarına yeniden başladı.
KANAL'IN TAKTİĞİ
Yaprak Dokumu'nun bu hafta ekrana gelmemesinin sebebi, Kanal D'nin taktiği. Ocak ayında duşen reklam gelirleri nedeniyle iddialı dizisini ekrana surmeyi iki hafta geciktiren Kanal D'nin, onumuzdeki Carşamba dizinin yeni bolumunu ekrana getirmesi bekleniyor.
Televizyongazetesi'nin aldığı bilgiye gore şu anda elde 3 bolum stok bulunuyor ve cekimler devam ediyor. Yaprak Dokumu Neden Yayınlanmadı ?
Bunca zaman gecmesine ramen dizinin Fragmanı yayınlanmadı.ben bu işi cozemedim takip ettiğim bir dizi olmadığı icinde dun yayınlandımı ondanda haberim yok ama sen işin aslı boyle diyorsan boyledir Nurdin teşekkurler verdiğin bilgiler icin . Yaprak Dokumu Neden Yayınlanmadı ?
benimde takip ettigim bi dizi degil yinede teşekkurler nurdin abi Yaprak Dokumu Neden Yayınlanmadı ?
Kanal D hicbir dizisini yayınlamıyor neredeyse iki haftadır.. Ama fragmana rastladım.. Bu Carşamba yeni bolum oynayacak.. Yaprak Dokumu Neden Yayınlanmadı ?
Bilgilendirdiğin icin teşekkurler abi.
Catlayacaktım artık. Gelsin carşambaaa gelsiinnn Yaprak Dokumu Neden Yayınlanmadı ?
Nurdin bılgılendırdıgın ıcın tskler
ben begenerek ızlıyorum hıc kacırmam evt bence gelsın carsambaaaaaaaa