TRT bombaları patlatmaya devam ediyor arkadaşlar.şimdi de muzik kanalını kuracak ben cok guzel ve mantıklı.

Cocuk kanalı, Kurtce kanal, Alevi acılımı derken şimdi de muzik kanalı kuruyor! Ozel kanalların maskarası iken korkulu ruyası olmaya başladı

Sonda soyleyeceğimi hemen baştan soyleyeyim: Cocuk kanalı, Kurtce kanal, Alevi acılımı derken TRT'nin son bombasını sizlerle paylaşıyorum. Evet, TRT yeni bir muzik kanalı icin duğmeye bastı. Bizzat TRT Genel Muduru İbrahim Şahin'den duydum. TRT Cocuk ve Kurtce kanaldan bir hayli memnun olan Şahin, İstanbul Televizyonu'na bir muzik kanalı icin calışmalara başlaması talimatını verdi. Nerede ve ne zaman mı? Anlatayım...

Gectiğimiz carşamba akşamı iki davetiyem vardı. Biri Feshane Kultur Merkezi'ndeki "Muharrem İftarı''na diğeri ise TRT'nin Tepebaşı Sutudyoları'nda duzenlediği Makam-ı Huseyin gecesine... Tabii ben Makam-ı Huseyin konserini tercih ettim. İyi ki de gitmişim! Kurtce yayın yapan kanal acılımından sonraki en onemli hamlesi olan Alevi vatandaşlarımız icin hazırlanan ozel yayınları canlı canlı izleme imkanı buldum. TRT Genel Muduru İbrahim Şahin, yardımcısı Zeynel Koc ve o akşamki programın ev sahibi İstanbul Televizyon Muduru Omer Erdem her konukla yakından ilgilendiler. Benim gorduğum, hissettiğim kadarıyla bu acılımda gayet samimiydiler. İki fikir zihnimde gezinip durdu gece boyunca. Programın iceriğinin her anına yerleştirilmiş ehl-i beyt sevgisini buruyen huzun ve bu huznu sahiplenme hatta donuşturme ne kadar da onemli bizim icin. Celal Hoca'nın ruhunun derinliklerinden sesine yansıttığı engin duyuş herkes kadar beni de duygulandırdı. Erdal Erzincanlı'nın saza yon veren parmakları da oyle. Fermani Altun, Ahmet Şişman, Ali Kenanoğlu, Doğan Bernek, Suleyman Cem, Esin Celebi, her gruptan insan, aslında birbirimize ne kadar da yakın olduğumuzu idrak ettik. Saza vuran el peygamber ummetinin yureğine dokundu. Ey Hasan, Ey Huseyin, Ya Ali! diye genişledi tum yurekler.

TRT muzik kanalı

Ne guzel ... Zaten TRT de kaliteli muzik programları var.Bu muzik programlarını da tek kanalda toplarlarsa cok iyi olur.En azından duzgun Turkce kullanan sunucularla muhatap oluruz.Umarım başarılı olur.... TRT muzik kanalı

Televizyonla pek gecinemez olduk biz, izlediğim bir kac dizi var onun dışında merabalaşmıyoruz bile
TRT1, TRT2, TRT3, TRT4, GAP, TRT int, TRT cocuk..... bu ve unuttuklarım fazlasıyla yetiyordu TRT1 den başkasınada bakılmıyor zaten ne gerek var ekledikleri yeni kanallara bilmiyorum. TRT muzik kanalı

TRT nin programları guzel evt inşllah
hazanın dediği gibi boşa acılmış bi kanal olmaz TRT muzik kanalı

Fuzulii masrafff başımıza allaa allaaa...