Aradığınız anahtar kelimeyi bulabilmek icin klavyenizden " Ctrl+F " tuşlayıp cıkan alanda aratıp, konuya ulaşabilirsiniz..

21. Bolum itibariyle William Bell geri dondu! Fringe 5.sezon Onayını Aldı!!! Henry Ian Cusick, Fringe'in Bu Haftaki Bolumuyle Karşımızda Olacak JJ Abrams'a gore Fringe devam edecek mi? Gozculer tekrar ortaya cıktı Fringe'in 4.Sezonu İcin Yeni Bir Kotu Adam Geliyor Fringe'in geleceği kritik noktada! "Fringe bize para kaybettiriyor!' The Wait - S04E08 S04E08Tanıtım Videosu "Dizi bu hafta yayınlanmayacak" Benzeri Haberler. Fringe Yerli Dizi Olsaydı İşte Jenerik! 2nci Francis vakası Charlie Francis Fringe 4.sezon cekimlerinden kamera arkası videolar, yeni fragman ve posterler! Fringe 4.sezon cekimlerinden yeni fotoğraflar yayında! Hangi aktor bu sezon Fringe'de tekrar gozukecek? Fringe 4.sezon icin ucuncu tanıtım videosu yayında! Kevin Reilly: ''Fringe'nin izleyici sayısından memnunum'' Fringe 4.sezon cekim setinden yeni kareler! Fringe 4.sezon ikinci teaser yayında: 'Where Is Peter? Part 2' Fringe'den 4.sezona doğru yeni gelişmeler! Fringe 4.sezon setinden haberler! Joshua Jackson 'Peter'in geleceği hakkında konuştu! Fringe 4.sezon icin ilk tanıtım videosu yayınlandı! Fringe 4.sezon cekimleri yakında start veriyor! Fringe 3.Sezon Bitti.. [Spoiler] 3. Sezon hayırlısıyla bitti. Yorumlarınızı alalım.. Fringe'nin 3.sezon finalinde neler olacak? Fringe 3. Sezon Finali Fragmanı: "The Day We Died" S03E20 - Last Sam Weiss - Bolum'den Goruntuler Fringe (3x21 The Last Sam Weiss)'nin yeni bolumunde neler olacak? S03E19 yorumlarınız... Medyum gozuyle! Fringe'de Peter kimi sececek? Fringe (3x17)'nin 18 Mart'taki yeni bolumunde neler olacak? Fringe'nin yapımcısından dizinin sezon finaline ilişkin ipucları! S03E16'dan goruntuler Fringe (3.16) 11 Mart'ta yeni bolumuyle devam ediyor! Fringe'de bu hafta nelerle karşılaşacağız? Fringe 'Sevgililer Gunu' ozel klibi! Fringe: Olivia hamile mi? Fringe 3.sezon reyting raporu! Fringe'de bu hafta neler olacak? (3x13) Fringe 3x13 Fragmanı Kimler Fringe izliyor? Fringe Bolumu İndex Fringe'nin yeni yayın gunundeki ilk reyting bilgileri! Fringe uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle. 10 bolum yorumlarınız.. J.J.Abrams Fringe'nin geleceğiyle ilgili neler soyledi! » Fringe 3x10 'Firefly'den yayınlanan kareler! Fringe Sizce Nasıl?? Fringe 3.Sezon 9.Bolum Yorumları Fringe 3. sezon 8. bolum yorumları Mantık Hatası! cıkmayan bolum 3. Sezon 1. Bolum Hakkında Goruşleriniz... Fringe 3. Sezon 1. Bolum Sneak Peek fringe 3. sezon posteri ve yeni tanıtım videosu Fringe 3. Sezon Trailer. Gozculer muhteşem 3lumuz icin yarar mı zarar mı ? Olivia Paralel Evren'e Gecti mi? Fringe 3.sezon bolum isimleri... Ekşi sozlukde Olivia Dunham [Kopmak Garanti ] oppss gozcu walter'ı goturmeye geldi ama nereye ? Fringe, Favori Karakteriniz Hangisi? Olivia Dunham'ın Hangi Hali Daha Guzel?? Gozcu Bir Kez Daha Sahnede ! Fringe 3.Sezon Setten Fotolar Fringe Sezon 3 Fringe Intro Gozcunun olduğu sahneler!... Fringe: Sembolerin Anlamı Cozuldu!.. fringe de 3. sezon beklentileri. Fringe WallPapers [55 Adet] Lost'ki parelel evren fringe Fringe 3.Sezon başlangıc tarihini bilen varmı? Fringe Kunye.. Fringe Sembollerin Anlamı. Gozcu (Gozlemci) Kimdir ? Fringe Ekibiyle Sezon Finali Roportajı. (Spoiler İcerir.) Fringe Tanıtım.. Fringe Bolum Kuralları Hayırlı Olsun Fringe Genel Tanıtım ve Tavsiye fringe 2. sezon posteri ve sırları Frİnge YENİ DİZİ '' FRİNGE '' devamı icerde..! J.J. Abrams “Fringe” İcin FOX İle Anlaştı