Gez dunyayı gor Konya'yı derler ya hani işte Konya denince akla ilk gelen yerlerden biridir Mevlana Muzesi
Dunyanın dort bir yanından akın akın ziyaretci kabul eden Muzeyi gormek kısmet olmadı diye uzuluyorsanız iki seceneğiniz var bunlardan ilki ilk otobuse atlayıp Konya'ya gelmek ve misafirim olmak (forumdaş dostları icin gecerli bir oneri ) ikinci ve daha makul olanı ise zaman zaman bu başlığı ziyaret edip sizlere muzeyi gezdirmeme izin vermek. İkinci secenek diyenler icin yarın ilk tanıtım geliyor teşekkurler hazancım
mevlana muzesini gormeyi cok istemişimdir HazaN' Alıntı:
Gez dunyayı gor Konya'yı derler ya hani işte Konya denince akla ilk gelen yerlerden biridir Mevlana Muzesi
Dunyanın dort bir yanından akın akın ziyaretci kabul eden Muzeyi gormek kısmet olmadı diye uzuluyorsanız iki seceneğiniz var bunlardan ilki ilk otobuse atlayıp Konya'ya gelmek ve misafirim olmak (forumdaş dostları icin gecerli bir oneri ) ikinci ve daha makul olanı ise zaman zaman bu başlığı ziyaret edip sizlere muzeyi gezdirmeme izin vermek. İkinci secenek diyenler icin yarın ilk tanıtım geliyor
Genişletmek icin tıkla ...

tanıtımı sabırsızlıkla bekliyoruz canım Evet arkadaşlar işte Mevlana muzesi turumuz başlıyor calışmayı hazırlayan ekibin eline koluna sağlık diyorum cok guzel ve faydalı bir iş cıkarmışlar bende burda sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum..
Hic sıkıldım demeyin hep birlikte gezeceğiz biz bu Muzeyi

Yapmanız gereken flashı mouse yardımıyla hareket ettirmeniz. İyi seyirler hepinize...

Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.
guzel olmuş canım arkadaşım

benim evi de acaba gorurmuyum dedim ama En son gecen mayıs ayında gorduğum Konya’yı, Mevlana’sıyla muzesiyle tekrar yaşamak guzel olacak yarın ve her zaman…

Teşekkurler Hazan, bekliyoruz! 2 sene once gezmiştim. Aşırı kalabalık bunaltmıştı beni. Şimdi yeniden gezme fırsatı buldum sayende. Ustelik sessiz,sakin ve huzur bularak. Yarınki turu sabırsızlıkla bekliyorum hazan emeğine sağlık cok guzel bi gezinti olacağa benziyor
bekliyoruz) emeklerine sağlık HazaN

turlara ben de katılacağım Hazan:ilk otobuse atlayıp Konya'ya gelmek ve misafirim olmak

Hazancım şimdi linke giriş yap falan zor iş...
Ben yarın yola cıkıyorum.
İstanbul-Konya kac saat surer acaba?
Guzel fikir teşekkurler canım emeğine sağlık ben izliyemedeim ama denicem daha sonra yeniden Benide bekleyin. Tura bende katılıyorum Oznur' Alıntı:
Hazancım şimdi linke giriş yap falan zor iş...
Ben yarın yola cıkıyorum.
İstanbul-Konya kac saat surer acaba?
Guzel fikir

Fazla birşey değil canım altı ustu 9 saatcik beklerim
Evetttttt turu henuz kacırmadınız arkadaşlar daha yerimiz var ama siz yinede elinizi cabuk tutun
Bugun sizlerle birlikte Mevlana Muzesinin Şadırvan ve Şeb-i Aruz Havuzu bolumlerini gezeceğiz hepinize şimdiden iyi eğlenceler

Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.
Ucakla 2 saatcik Oznurcuğum bekleriz

Bu arada burnumuzun dibinde biz sanal gezimi yapcaz arkadaşım Hoş kac kere gittin diye bir sor hele.. :

Ama gidemeyenler icin harika bir paylaşım ellerin dert gormesin.. Ezlem' Alıntı:
Ucakla 2 saatcik Oznurcuğum bekleriz

Bu arada burnumuzun dibinde biz sanal gezimi yapcaz arkadaşım Hoş kac kere gittin diye bir sor hele.. :

Ama gidemeyenler icin harika bir paylaşım ellerin dert gormesin..

hayır ezlem ucakla 50 dakika sadece Hadi ya ben 2 saat sanıyordum bir saat bile değilmiş ben buradan size bile 1 bucuk saatte geliyorum Bir taşla 3 kuş vurucam galiba....
Hazan, Blue, Ezlem herkes Konya da ne guzel gercekten buyuleyici guzelliğe sahip goruntuler rabbim nasip ederse en kısa surede ziyaret etmek istediğim yerlerden bir tanesi paylaşımına teşekkurler kardeşim emeğine sağlık... offf super canım yaa izliyememiştim şimdi oldu sanki dolaşıyormuş gibi oluyor insan ben henuz gorme fırsatı bulamadım sayende gitmiş kadar oldum canım harikasın ellerine sağlık