Aysun Kayacı, yine kendisini tutamayarak canlı yayında soylediği bir sozle hem studyodaki hem ekran başındakileri guldururdu; program konuğu Gunseli Kato'yu da gerdi...
NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programının konuklarından birisi de minyatur sanatcısı Gunseli Kato idi.
Renkli kişiliği, mavi sacları ve bir Japonla yaptığı evlilikle gundeme gelen Kato'ya Mujde Ar, "Aşık olduğun adamın oğluyla evlendim demişsin. Bu doğru mu? Babasına aşık olup oğlunu almışsın oyle mi?" diye sordu.
Kato, "Doğru tabii" yanıtını verince yine inanmayan Mujde Ar, "Bayağı aşık oldun yani oyle mi?" şeklinde soru yoneltti. Gunseli Kato'nun "Bayağı aşık oldum" sozlerinden sonra Mujde Ar bu sefer, "Niye babayı almadın peki?" diye sordu.
Bu kez Aysun'un ağzından gayrıihtiyari dokulen ve ustune basa basa soylediği şu sozler duyuldu: "BABA'yı almış işte!"
Kayacı daha sonra soylediği lafın nereye gittiğini farkedip eliyle yuzunu kapattı. Studyodaki herkesi gulme krizine sokan bu sozlerden sonra Gunseli Kato Aysun'a, "Yani az konuşuyorsun, oz konuşuyorsun, seni gidi. Aysun da hic kacırmıyor yani. Neyse iyi oluyor" diyerek gerilmesine rağmen tatlı tatlı uyarmayı tercih etti.
Pınar Kur, Mujde Ar ve Ciğdem Anad da bu sozlere cok gulerek bir sure kendilerini toparlayamadılar. Aysun Kayacı, daha sonra Gunseli Kato'dan ozur diledi. Ancak guluşmeler uzun sure devam etti. Aysun ne zaman doğru laf etti ki Hmmm baya eğlenceliymiş bu haftaki program.... Blue sana tamamen katılıyorum arkadaşım
ne zaman doğru laf ettiki bu kız HazaN' Alıntı:
Blue sana tamamen katılıyorum arkadaşım
ne zaman doğru laf ettiki bu kız
Genişletmek icin tıkla ...
Yok bence cok doğru cok guzel konuşuyor gerci konuşurken pek dinleyemiyorum ama eminim cok guzel şeyler soyluyordur... İnsanı başka diyarlara goturuyor.. O konuşsun yeterki doğruda olsa olmasada dinleriz zevkle... Aysun kayacı gibiler laf olsun torba dolsun diye konuşanlardan soylediklerini kendi bile anlamıyor Aysun lafmı ediyor Ben ne zaman dinlesem sadece geveleme duyarım onlar konuşmaymış meğerse

Yalnız konuyu okudum burda doğru laf etmiş babasına aşık oldum oğluyla evlemdimm Yuhhhhh yani haketmiş kadın..