AYRILDIKLARINA DAİR HABERLER CIKAN OZCAN DENİZ İLE FAHRİYE EVCEN 14 ARALIK'TA NİŞANLANIYOR.
Ozcan Deniz ile Fahriye Evcen, bir dargın bir barışık yuruttukleri ilişkilerini resmiyete dokmeye karar verdi. İkilinin, 14 Aralık tarihinde nişanlanacağı oğrenildi.

İkilinin bu kararı almasında Ozcan Deniz'in annesi Kadriye Hanım etkili. Kadriye Deniz, gectiğimiz ay ayrılan Ozcan ile Fahriye'yi barıştırmıştı. Yani ne iyi etmişde barıştırmış dememi beklemiyorsunuz heralde
bu habere nasıl tepki verceğimi bile şaşırdım hani ayrılmışlardı bunlar :f1: hayy allahım yaaa bende sandım Berfin sen nişanlanıyorsun aman ya boşver ozcan denize bakma sen bugun nişanlanır yarın ayrılır onlar senin nişandan habar ver sen bize
Sultanım yapma allah aşkına bırak adamın yakasını evlensinde sende rahat et oda rahat etsin

Teşekkurler emeğine sağlık Fayriye'ye sordum yok ole bişey dedi... Eeee ne diyelim Allah tamamına erdirsin Allah tamamına erdirsin. Ozcan son dizisiyle gozumden duştu.Beklentime cevap veremedi zaten : yapacak birşey yok