TOROS CANAVARI

Hafta sonu icin mukemmel bir alternatif olan bu gosterinin konusu: Nuri Sayaner, karısı ve iki cocuğuyla birlikte son derece monoton bir hayat suren 65 yaşlarında emekli bir adamdır. Ailenin gecim sıkıntısı bir yandan, ev sahibi bir yandan bu monotoniye ağır bir ritim katarken, oğul Metin Universite giriş sınavlarına hazırlanmakta, kız (GULAY) evde kalmış kadın psikolojisinden kurtulup kısmetini beklemektedir. Ailenin kaderi, MİHRİBAN Hanım - Anne' nin dırdırı sonucu Nuri Bey' in nihayet ev sahibini karakola şikÂyet etmeye karar vermesiyle değişir. Polisler Nuri Bey' i gorduklerinde duruma inanamazlar. Uzun zamandır tum kamuoyunun yakından takip ettiği, polislerin her yerde arayıp bulamadığı unlu seri katil "TOROS CANAVARI" gozlerinin onunde durmaktadır.

Ne Zaman: 7 Kasım Cuma Saat: 20:30
Ne Kadar: Biletix 'ten, Tam: 34,00 YTL, Oğrenci: 29,00 YTL
Nerede: Kadıkoy Halk Eğitim Merkezi
Adres: Bahariye cad. No:39, Adliye Yanı
Kadıkoy, İstanbul [sıze="5"]karşıdaymış ama gitmeye calışacağım[/sıze] biz gidemiyeceğiz demekki teşekkurler canım Tertibim ben gitmedim. Bilgisini vereyim.
Oğlum Ardayı 3 yaşında Fenerbahce Palermo macına goturmuştum.
Aynı gunlerde birde cocuk tiyatrosuna goturdum.( Cicek Patron Bocek )
Sonra hangisini seviğini sordum cevabı hep tiyatro oldu. ( Babasının oğlu tabi )
Şimdi şu sıralarda cocuk oyunlarına gideceğiz. Bilgi ve paylaşım icin teşekkurler Ezlemim.
İstanbullu arkadaşlara duyurulur evet istanbul'lu arkadaşlar gidebilir