İstanbul Universitesi Peyzaj bolumu oğrencisi Cağatay Ulusoy yaklaşık 2 yıldır Selin Boronkayın ajansında modellik yapıyor.
Kıvanc Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu gibi bir cok unlu ismi, sinema ve podyum dunyasına kazandıran Best Model yarışmasının 2010 erkek finalisti Cağatay Ulusoy kızların ilgi odağı oldu.
Gunumuze kadar Aşkı memnu dizisi,akın-klip(başrol),maskeli balo dizisi,fo-re spor katalog cekiminde yer alan Cağatay Ulusoy ; 1,90 boyunda ve 82 kilodur.
Ayla Algan oyunculuk eğitimi,mankenlik yuruyuş dersi alan Ulusoyun geleceği oldukca parlak gorunuyor.
kaynak:gazetevan.com Genc Kızların sevgilisi Cağatay Ulusoy hakkında bilinmeyenleri anlattı..
Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir karakteri ile yıldızı parlayan Cağatay Ulusoy gectiğimiz yıl Best Model of Turkey yarışmasında birinci secilmişti.
İşte kendi ağzından Cağatay Ulusoy
Gorunum cok onemli ama yeterli değil. Bence asıl gorsellik, yetenek ve dış gorunuş birleşince ortaya cıkıyor. Kadının abartılı makyajdan uzak olması hoşuma gider. Doğal guzelliği severim. Bir kadında ilk baktığım yer gozleridir. Boş bakıp bakmadığına dikkat ederim… Bakışlarda anlam ararım.
DAHA YOLUN BAŞINDAYIM
Hem oyunculuğa hem de mankenliğe devam etmek istiyorum. Daha yolun cok başındayım. İstanbul’da kendimi biraz daha geliştirdikten sonra yurt dışında oyunculuk ve modellik eğitimi almayı planlıyorum. İkisini birbirinden ayıramam.
UC BEYAZA ELİMİ SURMEM
Sporu ihmal etmiş olsam da, her zaman yediklerime dikkat ediyorum. Kesinlikle uc beyazdan uzak duruyorum. Genelde sebze ağırlıklı ve haşlanmış beyaz etle besleniyorum. Kızartma yemiyorum. Kuru ete bayılırım. “Gel mangal yapıyoruz” denildiği zaman butun programımı aksatabilirim!
MUTLU OLMAM COK KOLAY
Her şeyden mutlu olan bir insanım. Yani mutlu olmam icin kimsenin ozel bir şey yapmasına gerek yok. Doğum gunu kutlamak ve hediye almayı pek sevmem. Başkasına hediye alırken kendimi daha mutlu hissediyorum. Sevdiğim insanların yanımda olması ise benim en buyuk mutluluk kaynağım.
DENEMEDEN ALIYORUM
Dokumlu şeyleri pek sevmem. Dar, vucuda oturan ve fiziği gosteren kıyafetleri tercih ediyorum. Alışverişten zevk almam ama işim gereği yapmak durumundayım. Mağazalarda cok fazla vakit gecirmem, hemen deneyip cıkarım. Hatta her zaman alışveriş yaptığım markalarda beğendiğim bir kıyafeti denemeden satın alırım.
Ailemin bana aşıladığı en onemli şeylerden birinin hayvan sevgisi olduğuna inanıyorum. Hayvanlarla ic ice buyudum. Bu şekilde buyutulen birinin, vicdanlı bir insan haline gelebileceğine yuzde yuz eminim. Hayvan sevgisi insanlara karşı olan sevgiyi de guclendiriyor. Sizi daha pozitif, daha duyarlı, daha duşunceli ve etrafa karşı ilgili yapıyor. Cagatay abİ sİzİn hayraninizim rUyalarimda bİle sİzİ gOrUyorum o derece senİn hayraninim
ben vanliyim sİze vandan Cok selamlar cağatay senin her zaman gozlerin parlıyor insanları yakışıklılığın karizman ve dışına vuran sevgi ,senin gozlerine baktıklca ben de guluyorum.seni gordukce ben de seviniyorum.biz hayranlarını bırakma. seni seviyoruz.sen harıkasın allahım deliricem seni coooooooooooooook seviyorum başarılarının devamını diliyorum cağatay abi Cağatay ulusoy benim favorim onu cok cok seviyorumm yeni dizi ve film cekicekmiş dizisi ay yapımın izliycem kesinlikle seni cok seviyorum en buyuk hayalim seninle yuz yuze konuşup goroşe bilmek
seni cccccooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ookkkkkkk seviyorum
ve hayranlıkla takip ediyorum. Cagatay abi sen bunlari dinleme bunlarin hepsi ya yakiyo sey benim bi arkadasim var 17yasinda sizin cok buyukk hayraniniz hayran demekle kalmiyalim size gelcekden cok seviyo kendisi hasta dogustan havva falan tutmasi lazim kalabalik yerlere gelemiyo istanbuldaki sete okadar gelmek iistiyoduki nasip degilmisbu arada biz avusturyadan lutfen burayada gelin arkadasimi mutlu edin tek dilegilm