Forumda araştırdım ama bulamadım ben replik sitelerindekileri ve benim dikkatimi ceken replikleri şimdi yazıyorum gerisinide beraber getirelim

"Eğer beni oldurmeyi ve tecavuz etmeyi duşunuyorsan, lutfen bu sırayla yap.."

"Sen tanrıyla konuşursan dindarsındır, tanrı seninle konuşursa delisindir."

"Sevenlerin tarafından oldurulme ihtimalin bir yabancı tarafından oldurulme ihtimalinden iki kat daha yuksek."

"Zaman,herşeyi değiştirir.
İnsanlar boyle soylerler.Ama doğru değildir.Bir şeyler yapmak bir şeyleri değiştirir.
Bir şey yapmamak herşeyi oldukları gibi bırakır."

"İnsanların daha guvenli araba kullanmasını istiyorsan,hava yastıklarını cıkartıp, boyunlarını hedef alan bir maket bıcağı yerleştir. Kimse saatte 5 kilometreden fazla hız yapamaz."

"Herkesin yalan soylemesi, insanoğlunun temel gerceğidir. Tek değişken hangi konu hakkında olduğudur..

"Bu hayatın en buyuk trajedilerinden biri; birşeyler hep değişir."

"Hicbir zaman matematikte iyi olmadım,ama neredeyse hic,hicten fazladır; değil mi ?"

"Hastalar her zaman kanıt ister, biz burada araba uretmiyoruz, biz garanti vermiyoruz."

"Eğer iyileşirse ben haklıyım,olurse sen haklısın."

"Asla doktorlara guvenme."

"Kalbini dinlemek kolaydır. Zor olan beynini dinlemektir"

"İnsanlar aşk olmadan yaşayamayacaklarını soylerler, onlara oksijenin daha onemli olduğunu soyleyin."

"Hata yapmak tıbbın doğasında var. Birilerini oldureceksin. Eğer bu gerceği kaldıramıyorsan başka bir meslek sec, veya tıp okulunu bitir ve oğretim gorevlisi ol."

"Nefret ve aşk arasında ince bir cizgi yok. Hatta her 20 fitte silahlı gozculerin olduğu bir Cin Seddi var."

"Ne yani seni sırf benzer yonlerimiz yok diye terk edeceğimi mi duşunuyorsun? Benzer şeyler sıkıcıdır. Biz benzersiziz"

"House: Kopekle konuştunuz mu?
Cameron: Yabancı dilimiz seninki kadar iyi degil."

"House: Seninle striptiz kulubunde tanışmıştık.
Stacy :Harcadığım en kotu 2 dolardın."

"Gercekler yalanlarla başlar"

"İlgilenilmesi gereknler sadece hastalar değildir"

"Herkes yalan soyler"

"Cuddy: Mavi gomleğini giy, o seni neredeyse yakışıklı gosteriyor"

"Bu yaptığın hareket en sevdiğim turden: dramatik ve boşuna"

"İnsanlık fazla buyutuluyor"

"Hepimiz hata yaparız ve hepimiz bir bedel oderiz"

"Kendini beğenmişlik hakedilmelidir."