Geleceğimiz gunlerde startv de gosterime girecek olan Kalpsiz Adam dizisinin oyuncu kadrosu acıklandı.Bizde Hemen sizlerle paylaşmak istedik.İşte kalpsiz adam dizisinin oyuncuları ;
Bulent İnal,
Ebru Ozkan,
Mete Horozoğlu,
Arif Erkin,
Arsen Gurzap,
İdil Arkut,
Rıza Akın,
Hakan Boyav,
Serkan Kuru,
Murat Daltaban,
Nursel Kose ve Guneş Sayın diye acıklanmıştır.Bir sonraki cıkacak kalpsiz adam dizisi hakkındaki haberleri sizlere ulaştıracağız.
Kalpsiz Adam Yonetmeni Yılmaz Erdoğan
'Kalpsiz Adam' adlı dizinin hikayesi Yılmaz Erdoğan'a ait. Kasım ayında Star'da gosterilmesi planlanan dizinin konusu 'bir kotu adama, iyibir adamın kalbinin icindeki aşkla birlikte nakledilmesi'. Tuna Kiremitci'nin yazı ekibindeki calışma arkadaşlarından biri de Radikal Kitap okurlarının iyi tanıdığı genc yazar Abidin Parıltı.
Kalpsiz Adam Dizisi Konusu
Yapım şirketi BKM'den yapılan acıklamaya gore dizinin adı Kalpsiz Adam. Yılmaz Erdoğan tarafından senaryosu yazılıyor.
Dizinin konusunun da kalpsiz bir adamın organ nakliyle aşk adamına donuşmesi yonunde olduğu bu projeyle ilgili onceden cıkan haberlerden biliniyor.
Kalpsiz Adam projesi sinema filmi olarak planlanmış ama daha sonra bu proje dizi projesine donuşturulmuş.
17.08.2008 tarihli posta gazetesinde cikan bir yazi:
Mesut Yar'ın kaleme aldığı yazı şoyle;
Kadınların gozdeleri geliyor..
Erkan Petekkaya, Timucin Esen, Bulent İnal. Bu uc isim ozellikle kadın izleyicinin hayranlığını kazanmış jonleri dizi piyasasının..
Hepsi bu sezon aynı kanalın catısı altında olacak.. Hayranlık uyandıran iki isim daha var buraya not duşebileceğim.. Ama şimdilik bende onlar.. İkisi de diğerleriyle aynı catının altında hazırlanıyorlar.. Bu yıl en azından kadın izleyicinin gozde kanalı belli oldu. Elbette tek başına bu isimlerin reytingi belirili ama yanlarındaki oyuncu kadrosunu da goz onune alırsak, dizinin izlendiği kanal iddiası bu yıl adres değiştirecek.. [DAILYMOTION]x6q4t7_kalpsiz-adam-star-tv-bulent-nal-fra_shortfilms[/DAILYMOTION]
Kalpsiz Adam fragmanı ile konuya katkıda bulanayım bende. Of yaa yine her yerimiz dizi olacak

Tanıtım icin teşekkurler DarK.. Ben bu diziyi sabırsızlıkla bekliyorum tanıtımlarında guzele benziyor
Teşekkurler Dark Tanıtıma teşekkurler. Tutulacak bir diziye benziyor
şoyle bir goz gezdirip karar vermek en doğrusu sanırım
teşekkurler Dark Guzel bir dizi galiba teşekkurler DaRK_ ve TuaL..
Guzel bir diziye benziyortanıtım icin teşekkurler Tanıtım ve bilgiler icin teşekkurler DarK ve TuaL emeklerinize sağlık.. Tanıtım icin teşekkurler DarK.
Guzel bir diziye benziyor.