Oluler konuşuyor, ruhların habercisi dinliyor...
İkinci sezon tekrarı Cuma 22:00'de-CNBC-E
Melinda Gordon’ın cocukluğundan beri sahip olduğu bir yetisi var. O, bu dunyayı terk etmiş ruhlardan mesaj alabiliyor.
İki dunya arasında kalmak kolay iş değil. Ghost Whisperer’ın kahramanı Melinda Gordon ise bu durumu benimsemek mecburiyetinde kalmış. Cocukluğundan beri, bu dunyayı terk etmekte zorlanan, yardıma ihtiyacı olan ruhlardan mesaj alabildiğinin farkında. Bu ruhlar, Melinda’yı, mesajlarını yaşayanlara iletmek icin bir kanal olarak kullanıyor. Mesajlardaki bilgiler bazen cok yoğun, bazen de dağınık oluyor, anlaşılması zorlaşıyor. Melinda yine de şikayetci değil. Hem olenlere, hem de hayatta kalanlara yardımcı olmayı başardığında bu olağanustu yeteneğinin gercek bir bağış olduğunu anlıyor. Onun gorevi her iki dunyanın sakinleri arasında bağlantı sağlamak ve sona ermemiş işleri yuzunden oteki tarafa gecemeyen ruhlara elinden geldiğince yardım etmek. Bunun icin de bazen bulmacanın parcalarını kendisinin bir araya getirmesi gerekiyor.
İkinci sezonda Melinda yeni bir arkadaş edinecek: Daha once Practice ve Ally McBeal gibi dizilerde izlediğimiz Camryn Manleim’ın canlandırdığı Delia Banks. Dizinin yapım yonetmeni de olan unlu medyum James Van Praagh’ın calışmalarından esinlenerek yaratılan Ghost Whisperer’da Melinda rolunde Jennifer Love Hewitt’i izliyoruz.
Benimde cok severek izlediğim bir dizi.. Hicbir bolumunu kacırmadığım cnbc-e dizilerinden biri.
3.Sezonu bir turlu yayınlamadı cnbc-e.Sabırsızlıkla bekliyorum.Teşekkurler Ezgi' Alıntı:
Hicbir bolumunu kacırmadığım cnbc-e dizilerinden biri.
3.Sezonu bir turlu yayınlamadı cnbc-e.Sabırsızlıkla bekliyorum.Teşekkurler
Genişletmek icin tıkla ...
Aynen katılıyorum ezgicim bende sabırsızlıkla bekliyorum ama ses seda yok.. Diğer dizileri olduğu gibi bu diziyide pek takip etmem ama rastlarsamda mutlaka izlerim
guzel ve farklı bir dizi teşekkurler canım Dark a haber verdinizmi arkadaşlar bu dizi tam onluk
Emeğine sağlık Ezlem
Paylaşıma teşekkur.