Deniz, Bodrum’da annesi ile birlikte yaşayan, bir tatil koyunde barmenlik yaparak kıt kanaat gecinen genc ve yakışıklı bir delikanlıdır. Mehtap ise Deniz’in calıştığı tatil koyunun sahibi Veli beyin gozunden bile esirgediği biricik guzel kızıdır. Deniz anne sevgisi ile buyurken, Mehtap annesini kucuk yaşta kaybetmiştir.

Deniz’in en buyuk sorunu fakir olmalarıdır. Tek isteği hayalindeki barı acarak fakirliklerine son vermek ve annesini bolluk icinde yaşatmaktır. Deniz’in aksine Mehtap’ın sorunu ise ailesinin serveti yani zenginlikleridir. Babası, İclal ile evleneceği icin cok mutsuzdur. En buyuk korkusu, servet avcısı olarak gorduğu uvey annesi İclal gibi birinin tuzağına duşmektir.

Deniz, Mehtap’ın kim olduğunu bilmemektedir ve Mehtap da asıl kimliğini Deniz’den saklar.
Birbirine zıt olan Deniz ve Mehtap, pek de romantik olmayan bir şekilde tanışırlar. İtiraf edemeseler de ilk goruşte birbirlerine Âşık olmuşlardır.

Slm bu dizi ikinci kez izleyisim super bi dizi ve ozellikle azizcan cok dikkatimi cekti bi an barisimia benzettim acikcasi ondan dikkatimi cekti onun yerini kimse alamaz ama azizcanda iyi bir oyuncu ayy o dizi super dun izledim ))))))... Konusu guzelmiş, kızım beğenmiş eee o zaman izlemekten başka care teşekkurler Dark Beniim pek dizilerle aram yok izlediklerimde CNBC-e dizileridir.Ama hazan izliyecekmiş o bana anlatır artık ..

Teşekkurler Dark. bencede cok guzelmiş cok beğendim fırsat bulursam bende izliym bakalım nasılmış
Teşekkurler Dark guzel paylaşımdı Guzel bir diziye benziyor.
Tanıtım icin teşekkurler Dark. cok guzel bir dizi, arkadaslar bu dizinin resimleri varsa sizde lutfen paylasir misiniz? Deniz ve mehtap dizisi resimleri

Esmerim şu an elimde bulunan tek resim. Daha sonra yini eklerim.