İlhan Mansız eski futbolcu,buz patencisi reklam filmleri derken sonunda dizilere el attı once doktorlar dizisinde bir hastayı canlandırdı şimdi ise trt de “dalgakıran” adlı dizide eskiden maden muhendisi olan ama gecirdiği trafik kazasından etkilenerek foca da balıkcılık yapan fırtına adlı genci canlandıracak.Dizide mansız a Danimarkanın Ankara buyukelcisinin kızı elize hoppe eşilik edecek.Yonetmenliğini “tek turkiye” adlı dizininde yonetmenliğini yapmış olan Gursel Ateş yapıyor.Dizide ayrıca “Kurtlar vadisi” adlı dizide testere necmi karakterini canlandıran Tarık Unluoğlu da yer alıyor. 16 eylul salı akşamı trt de izleyicisi ile buluşacak dizi ve 13 bolum yayınlanacak.
Dalga kıran tanıtım videosu,dalgakıran disizi,ilhan mansız,ilhan mansız dizi,ilhan mansız balıkcı oluyor,dizi,trt1 dizileri,TRT ilhan mansız dizisi tanıtım videosu..
Dalgakıran Tanıtım videosu fragmanı
arkadaşlar siz bunların hepsini seyretmiyorsunuz dimi... Yok blueciğim izliyoruz oturuyoruz tv nin başına 24 saat sonrada arkadaşlarla kritik yapıyoruz bu guzelmiş yok bu tutmaz eleyin diyee