-----SPOILER-----

Ozellikle bu sezon icin iyi bir sezon finali oldu diyebilirim. Sezonun başından beri durgun bir şekilde ozellikle ikili ilişkiler icinde ilerleyen bir dizide herkes ,her hafta herkes aksiyon bekliyordu ,aksiyon olmayınca herkes hayal kırıklığına uğruyordu ki yine son bolumde aynısı oldu.Ancak bana gore hayal kırıklığı olmadı gayet iyi bir şekilde bitirdiler,insanda o merak duygusunu oluşturdular.

Oncelikle bana gore Vali'nin orda kendi insanlarının vurmasının sebebi, kendi kontrolunu kaybetmesiydi.Oyle birşey beklemiyordum acıkcası şaşırdım diyebilirim.
Rick WoodBury'deki insanları almasının sebebi giderken Lori'yi gormesiydi , merhamet duygusunu arttırdı.
Carl'un psikolojisini herkesin anlayabileceğini zannetmiyorum kendi annesini oldurdu o yuzden yargılanması gerektiğini duşunmuyorum zor bir zaman geciriyor sonucta.

4. sezon bildiğim kadarıyla Ekim'de başlayacak aksilik olmazsa,Vali olayı fazla uzun sureceğini duşunmuyorum yeni yelkenler acılabilir.Dizide ki son 2 bolumde yaşanan kayıplar bunun gostergesi gibiydi.Ayrıca yeniliklerin olacağını duşunuyorum aynı standartta gitmez.Son olarakta tamamiyle hapishanede geciceğini zannetmiyorum dizinin veya boyle ikili ilişkilerin uzerinde durulacağını veya ayrıntılı işleneceğini ,ama senaristlerin ne yapacağı belli olmaz