Bu dizinin git gide basitleştiğini duşunuyorum artık. ilk cıktığı zamanlardaki kalitesini iyice yitirdiğini anlatıcağım size.
Arkadaşlar bu dizide ilk bolumlerde oluşan belli bi korku dehşet zorluk vardı. 1. sezonda herkes daha cok silah daha cok mermi daha sessiz daha zor bi hayat geciriyorlardı ki olması gereken bu zaten. herkes oldu olecek gibiydi kimse guven vermiyordu.
İnsanlar ac yatmak zorunda kalıyolardı. bi yandanda ayaklılara yemek olmama derdindeydi. ilk sezon daha cok hayatta kalmak uzerineydi
3. sezona bakıyorum da herkes domates ezer gibi zombi eziyor. herşey o kadar basitleşti ki 1. sezon ve 3. sezon arasında dağlar kadar fark var. dizide tek mukemmel giden şey oyuncuların iyi rol yapabilmesi.
rick, daryl, shane (bir zamanlar) merle (oda yok artık) gibi insanlar diziyi bırakmamam icin tek sebebim.
artık o kadar abartı bi hale geldi ki tırnak makasıyla bile adamlar zombi oldurebiliyor. adam zombinin kolunu cekiyor, cekmeyle zombinin kolunu kopartıyor. bu ne basitliktir yaa. herşey cok basit. ayağıyla kafa eziyor bi kerede. plastik topmu bu. zombilerden korku diye bişey kalmadı herkes kafasına gore rahat bicimde oraya buraya girip cıkıyor.
Carl denen cocuk bile mukemmel silah kullanıyor hic ıskalamıyor. rick onu tek başına odaları kontrole sokabiliyor. eskiden gozumun onunden ayrılma diye bişey vardı. korkuyolardı. hic oyle şeylerden eser kalmadı. hayat zorluğunu resmen oldurduler. zombiler artık hic heyecan vermiyor hic şuphem yok birine zombi gelsin cok rahat bi bicimde kafasına indiriyor baltayı. zombide armut topluyor. ben burda zombide taş atsın demiyorum boyle olsa iyice sacma olurdu.
3. sezonda 20 tane zombi bitane arabanın camını kıramıyorlar. bu kadarda basit olamaz iyice sacmaladılar. nerde o eskiden tellerden atlayan zombiler. dehşet sacıyorlardı.
3. sezonda koydular bide sacma sapan vali denen adamı. ne guzel rol yapıyor ne bişey fuzuli vakit kaybı. ne olduguda belli değil kotu mu iyi mi nedir necidir. sonlara doğru anca kotu oldugunu anlayabiliyoruz. bence cok gereksizdi.
Herşeyi gectim ben dizideki basitliklerden soz ediyorum ayriyetten sacmalıkları ve hataları var. onlara değinmiyorum sadece şu yaşam koşulları veyatta oyun oynar gibi zombi oldurmeyi biraz zorlaştırmaları lazım. herkes usta nişancı kimse ıskalamıyor herkes rahat zombi atak yapmıyor oyle dursun bunlar 2 kişi istese dunyayıda alırlar...
daryl gelsin ok atsın zombi oldursun sonra aynı okla hayvan avlasın ondan sonra o hayvanı herkes yesin kimseye bişey olmasın virus kimin umrunda bak dalgana.
kusura bakmayınız gercekci bakınız olması gerekenleri soyluyorum sadece.
bakalım 4. sezonda fort benninge gidecekler sanırım cunku asıl hedefleri zaten orasıydı bi turlu gidemediler orada ordu olabilir ama bu hic iyi olmaz dizi iyice rahatlayacaktır. orduya ne gerek var ricke bi makinalı ver herkesi tek kurşunda kafadan alsın dunyayı tek başına temizlesin..
eskiden bi başkaydı..
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- The Walking Dead Oyuncak Figurleri
-
12-09-2019, 21:52:12