Yaparak Aradığınız Konuya Ulaşabilirsiniz...!
"Ağaca Asılan Zekat Parası" Osmanlı İnsanının İslam Ahlakı "Allah'ım az daha İslam'ı 20 kuruşa satıyordum!" "her nefİs OlUmU tadacaktir nasihÂt

İslamı 20 kuruşa satıyordum! İmam Şafiî Muhammed b. İdris Hazretleri anlatıyor: Keramet Dersi Olum var Ya Omer ! Şeytan Ve İnsan Mujdeler Olsun Ey Kızım! Dini Hikayeler 5 Dini Hikayeler 4 Dini Hikayeler 3 Dini Hikayeler 2 Dini Hikayeler 1 Berber ve Adam Niye zahmet ettiniz Ya Resulallah Bir defa daha soyle Bir Ev Tapusu Coban Caldı Duduğu Coban Babanın Kuzucukları Curmum İle Geldim Sana Comertliğin İmtihanı Comertliğin Zirvesi: Muhtacken Verebilmek Cimri Zengin Comert Fakir Cimrilik Ateşi Harmanım Saman Oldu Haricilerin Tevbesi Hangi Peygamberin Kızısın? Halifeti Rasulillah Hakimin Dort Sucu Hakiki Derviş Hacet Duası Guzelliğinde imtihanı var Gurur Gonul Dili Geyik Boynuzu Gercek Anlaşılınca Gemideki Kole Garip Karşılanan Bir Adak Fırıncı Hikmet Fakirlikten Vezirliğe Evlat Katili Endonezya Nasıl Musluman Oldu? Emanet Fare Ekmek Veren Eli Kıran Baba Ekmek İstedin Afiyet İstemedin Eğer yalancı isen Eğer Gondermeseydi Dunya da Sana Verilmişti Duşunen sahip olduğu nimetin farkına varır Ebabil Kuşları Eden Bulur Efendisinin Kulağını Ceken Kole Etme Bulma Dunyası Abdestsiz Sut Vermedim Abdestsiz Nobet Tutmam Rabbine Guven Meczub Hz.Mevlana'nın Hayır Duası Emaneti Korumak ...Mutlaka Okuyun.... Karıncanın Hz. Suleyman'a verdiği ders Simit parası ile cenneti satın almak.. (Okuyun pişman olmazsınız ) Olum Ruyası Habil ile Kabil'in Oykusu Allah'ın Rızasını Kazanmak Kolenin 4 Duası... "safimiz bellİ olsun" "halİl İbrahİm bereketİ" Nine ... Allah'ın Takdirine Kulun Aklı Ermez Mimar Sinan'ın Hikayesi Allah'ı bilmeye yuz delil Sahibini kim bilmez Besmelenin Fazileti Gec Gelen Kurtarıcı Kucuk bir cocuk ve dua Ateist Oğretmen İle Oğrenci Arasındaki Diyalog... Siyah - Beyaz Bir Hikaye Eden Bulur Orumcek Ağı Kuşun sırrı PArmağını yakan genc Bal Tefsiri Cebrail a.s ın hızı Sultan mahmut'un adağı Cok guzel mutlaka okuyun... Allah korkusu Niye kendin icin dua etmiyorsun? İbret alınması gereken bir hikaye 5 dk ayırıp okur musunuz? Peygamber Efendimizin Hayvan Sevgisi ve Muezza nın Hikayesi Hayat Ağacı [1] Ben Nuşirevan'dan daha Âdilim!.. Anne ve cocuk Guzelliğinde imtihanı var Gonul Dili Geyik Boynuzu Gercek Anlaşılınca Garip Karşılanan Bir Adak Gafletten Hidayete Etme Bulma Dunyası Eşkiya Farkı Esas ben hasta imişim Endonezya nasıl Musluman oldu? Emanet Fare Ekmek Veren Eli Kıran Baba Ekmek İstedin Afiyet İstemedin Eğer yalancı isen Eğer Gondermeseydi Ebabil Kuşları Duşunen sahip olduğu nimetin farkına varır Dunya da Sana Verilmişti Dort Dirhemlik Gomlek Doğruluk Dinine İmanına Bir Gureş Tutalım Var mısın? Devlet Hazinesi Dervişlere Tekke Yaptıran Hristiyan Derviş Olduğun İcin Delinin Veliye Tavsiyesi Delinen Kırbalar Dağ başına mı Şehir İcine mi? Daha Buyuk Keramet mi Olur? Cok sevdiği ne ise Curmum İle Geldim Sana Cimrilik Ateşi Ceza Olarak Eli Kesilen Şeyh Cennet Komşusu Cehennemden Kurtulabilecek miyim? Cehaletin Tek İlacı Sormak Cafer-i Sadık ile Rafizi Buğday Satıcısı Bu da Gecer Ya Hû! Bu Kadın Defnedilemez Boyayı mı beğenemedin, yoksa boyacıyı mı? Boynumu Eğmiş, Beklirem Bizi Tanımaz Oldun Biz Diriltiriz Biz Biz de vaktiyle guzel yiyeceklerdik Bir deliye bir veli rolu Bire yediyuz... Biri İki Etmek Bir Munazara Bir Kese Altın Bir insanı tanıma yolları nelerdir Bir Hikmeti Vardır Bir Ev Tapusu Bir defa daha soyle Bir Boşanma Olayı Bir Bostan Bekcisi Besmelenin Fazileti Besmele Beraeti Zimmet Asıldır Berat Kağıdı Beni Kendinle Meşgul Eyle Beklenen Ruya Belge GetirBelge Getir Bedeli Canakkale de Altın olarak Odenecektir Baykuşlar ve Nuşirevan Balina Ziyafeti Azap Melekleri ve Gunahkar Genc Aynen Senin Gibi Olmak İsterim Ayakkabının Camuru Ateş Lazım Oldu At Hırsızı Âşığa Bağdat Irak Değildir Asalet & Terbiye Arzu Eden Gelsin Arslanın da Şerefi Var Anzaklı Omer'în Hikayesi Annenin İhtiyacı Var Ana Hakkı Ameş ve Karısı Allah'tan Kork, Muhrumu Bozma! Allah'ın Beratı Altıyuz Dirhemlik İp Allahu TeÂlÂyı Bilirmisin? Allah’tan Utanmaya Senden Daha Layığım! Allah'tan Utanandan Her Şey Utanır Allah'ı bilmeye yuz delil Allah'ın Emaneti Allah Rızası Allah Nasıl Misafir Edilir? Allah Mazlumları Zorbalardan Korur Allah Kulunu Nasıl Zikreder Alay etmenin cezası Alabilirsen al Ahsen-ul Kasas Ahitname Ahde Vefa Ağızdaki Taşın Hikmeti Adalet ve Tevazu Adalet Kusun ahmaga uc oğûdû İnsan - ı Kamil Makamı Hz. OMER'in Olumu Hergun 10 Kez Salavat-ı Şerif Peygamber Efendimizden Torun Sevgisi ! (S.A.V) Azrail'den Hindistan'a kacan adamın hikÂyesi ibretlik kıssa dini hikayeler HZ ALi ve Kafir Şeyhi Olmayanın Şeyhi şeytandır deyip duruyordu ağbim SeyyĐd1 haci mevlUd baba (1895–1994) Erzurum abdurrahman gazİ hİkayesİ Temİsİlİ Cok,anlami paha bİCİlemez bİr dİnİ fikra.. Besmelenin Kerameti ve Fazileti (MESUT BEKİR KOPDAĞI) Karun'un Hazinesi Onu Kurtardı mı (MESUT BEKİR KOPDAĞI) Kelime-i Şehadetin Terazideki Ağırlığı (MESUT BEKİR KOPDAĞI) Gezgin Şehmuz Ve Fakir Padişah"(MESUT BEKİR KOPDAĞI) "Misafir Rızkıyla Beraber Gelir" Ateiste En Guzel Cevap (1 taşla 3 kuş) cehennmden kurtulurmuyum Mecnun ve Derviş Baba Dua Her Yaratılanda Bir Hikmet Vardır BEn bir hic'im Yalan, Gıybet ve Aclık Dini hikayeler ve ceşitli yazılar Bak Nihat.. Muezzanın hikayesi [ Hz. Muhammed'in kedisi ] Bana bakan, olduğu gibi kendini gorur. Her işte vardır bir hayır KaBir AzAbına İKi Sebep Yemenli onbir kadının hikayesi aranızda Musluman olan var mı ??????????? Musa (a.s.)'ın Şeytanla Olan HikÂyesi KABEDE BULUNAN 1000 ALTIN (ibretlik olay) Adalet Hakkındaki Hadisler Nasıl Namaz Kılıyoruz? Cobanın Aşkı O Kapıdan Yine O Kapıya Zengin Fakir BaŞka du bİlmez mİsİn? Teheccud Namazı Kılan Kolenin Sırrı...! Yanmayan hırka..! Hz.Mevlanadan Tebessum Ve Tefekkur Ettiren Soz..! Bir Ceylanın Peygamber (sav) Efendimize Verdiği Soz..! Yurekten Okunan Ayet..! Duşmanı İcin Dostunu Azarladı..! Gıybet dinlerdim orucum bozuldu..! Hangimizin kolu daha uzun ..! 40 sene nafile oruc..! Efendimiz (sav) Cebrail (as) soruyor ? Ben ummetimin yiyemediğini yemem..! Geri alınan duanın sırrı..! Melekler bize gulumsuyor..! Bir Parca Tuz... Kader adil kul zalim olur..! Bedevi ile Filozof ..! Hz. Omer bilmesede Allah bilmez mi? Kirk yil kur'Ân-i kerÎm'i konuŞturan İslÂm kadini Korkarım ki toprak beni kabul etmez...! Seytanla kabristanda karşılaşan adam..! Rus Mafyanın Musuman Oluşu...! Bana oğut ver...! Yahut Tevbe Eder Kendisi Kurtulur...! ALLAH'ı gormek isteyen cocuk..! Allah kulunu nasil zİkreder... Allah'ın Rızası Nerededir? Yirmibin Altın... Arslanın da Şerefi Var...! Peki Ya Ben Kimim ? Y Rabbî, kurtar beni”..! Garip bir dava, imam şafii Hazretleri...! Bir Kabrin Bulunması...! Mehdi Hakkında Onemli Bilgiler Kusura Bakma Sana Yetişemedik...! Eğer Beni Hafız Yapmazsanız...! Gul kokulu sadaka...! Avrupalı Gezginin Şeytan Arayışları...! Bir namaz hatırası...! Sizi tokluk oldurdu bizi aclik diriltti...! Gelen Mektup..! Ayyaşı Koruma..! Bir Yoksul..! Nefsinizle Uğraşı... Hayat gercekte nedir dersiniz ?(okunmalı) Imami Azam Hasmi ile.. Allah Kulunu Boyle Korur... Asıl Felaket (Şukrun Onemi) 600 Ağaclı Hurma Bahcesi... Beden Ve Ruh Konuşması... 60 seneliğine kral olmak ister misiniz? Nicin Gulumsediğimi Biliyormusunuz? Sahibinden İmanlı Arsa... Gizli gunahın acı bedeli ... Hz. Cebrail’i ağlatan iki onemli an... Allah icin sevmek Seytanin yapamadigini yapan kocakari Allah a İnanmıyorum Dedi ... Anne Affederse... Kalbinden Gecmişti Hızır Aleyhisselam boyle gorundu! Hızır Aleyhisselam boyle gorundu! ip ve kufe arkadaşlar tasavvuf ile ilgili hikaye lutfen cok acill Dirilen Şehit Kabağın Sahibi Vardır Elbet ! mesneviden iki hikaye Kurabiye Hırsızı Ustad Necip Fazıl Kısakurek in başından gecen bir olay!! Hz. Muhammed ve Uzay Dokumacının Hikayesi Bir Bebeğin Yarım Kalmış Gunluğunden Dua Muhendis Cuneyd Suavi-Hayatın İcinden kitabından bir kac hikaye Eğer Yalancı isen... Azap Melekleri ve Gunahkar Genc Endonezya Nasıl Musluman Oldu ? Dini Hikayeler Bolum KURALLARI... İbretlik Olay Hz. Omer'in Kaderle ilgili hikayesi Coban ve Elma Ağacı (Guzel Bir Hikaye) Allah’ın Kullarına Olan Merhameti Hz. Suleyman ile Baykuş Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) in Tabir Ettiği Bir Ruya Hic Boş Eve Hırsız Girer mi ? Beraeti Zimmet Asıldır O beni zayi etmez Sevinc Meleği Dini Hikayeler Bolum İndexi(31/01/2011) Cobandaki Feraset ve Marifet Beşikte Oruc Yarın burada bir Cinli Kardeşim vefat edecek Sodom ve Gomere'nin Son Gunu İbrahim Amca'nın Hikayesi Salevatın Kefareti SalevÂt-ı Şerîfe Sepetle Giden Hurmalar Evlenmek İsteyen Genc Hic Boş Eve Hırsız Girer Mi ? 4 Kapı Bu Ne Sevgi Allah'ım ! Adem(A.S.) İle Havva Cennetten Neden Kovuldu? İbn-i Sin ve İbn-i Miskaveyh gerceği goren goz sukut en iyi cevaptır olum eşit kılar herkesi cehennemlik, arafa "cennet" der Ozel Guc Gercekten ibret alınması gereken bir şey lutfen 5 dakikanızı ayırıp okuyun.. Sen Kısa bir alıntı. Kiminle arkadaşlık yapılmaz! Dermanın sahibi kim? Hz. Ebu Bekir (r.a) ile Hz. Ali'nin (r.a) Munazarası Herşeyim var ama huzurum yok Utaniyorum Bu, darda kalan bir zavallının duÂsıdır Coğalmak İlim budur,edep budur,sıddıklık budur. Hakiki Tevbe Mevlana Halid-i Bağdadî Hazretleri Sabahın Altısında Bir Kalp Kırıldı Hayatı Anlamanız icin kucuk bir sır! okuyun... Namazdan kurtulmanın yolu Hazret-i İsa’nın mujdesi Sen olmasaydın kÂinatı yaratmazdım Ağlayan Hurma Kutuğu Tebessum Ettiren Kıssa Hic Bedeli vardır. Daha Hayırlı Bir Eş Yabancı kadına bakmak Akıllı olan ahiret kÂrını duşunur! Bir Kulağa Bir Kelle [ İslam Tim ] Dua [ İslam Tim ] İki Hurma Tanesi [ İslam Tim ] Sevgide Vefa [ İslam Tim ] Dunya vefalı değildir [ İslam Tim ] Besmelenin Bereketi [ İslam Tim ] Kabİrde İlk gece kardeŞlerİm hepİmİzİn okumasi gereken bİr yazi Bir Baska kisiyi seven allaha ihanet etmismi olur ! Ebabil Kuşları Taşın Hikayesi Boceğin Rızkı... Evliyayı İmtihan, İntihardır [ İSLAM TİM ] ~ Onlar Benden Umudunu kesmedi.. RÂhibi Susturan Soru Toprağın altında en fazla ne var ? Mezarından İLk kalkacak olan kimdir Şeytanın Pisliği Mevlevilik Musa (a.s.) ve Cennetteki Arkadaşı. Musa (a.s) ve Karınca. Soz geri donmez. Yediğin, giydiğin haram olunca. Yeter ki istemesini bil. Yıkılamayan Turbe. Namaz Kılmayan Kul ve Kiramen Katibin Melekleri... Zalimin Hasmı Bizzat Hz.Allah'tır! Zayıflama İlacı Zulkarneyn (a.s.) ve Hukumdar Mağaradaki Kuşun Sırrı Lokman Hekim'in Esareti Limon Arzusu Bir elma bir alimin sebebidir... Otuz yıllık ekmek Papaz ve Hz. Ali (r.a) Suret ve Siret Duşunen sahip olduğu nimetin farkına varır Delinin Veliye Tavsiyesi Dua aynı dua, ama okuyan ağız... Dağ başına mı Şehir İcine mi? Yeter ki İstemesini Bil Kadına Yanlış Fikir Veren Komşu Yoldan gUzel geCmek Kaderden kadere Bin Defa Okunmaya Değer !!!!! Din ve sabun Hızır (as) ile Hz. Musa Yalancının mumu yatsıya kadar yanmadı İlimsiz amel edenin sonu Ağızdaki Taşın Hikmeti ..::: Hayvanlar Oruc Tutmaz :::.. 99 kişinin katili Hz.Muhammed'in Bir Mucizesi 20 Kuruş'a İslam Allah'ın varlığına 1000 delil... Namazsız ezanla, ezansız namaz arası... Efendi değil, hizmetci Musluman Olup, Şehid Olan Hayberli Coban Bilgisayar ve İmam Mezar'dan Cıkarak Yukselen Tabut... Korkuya gerek yok Gorev Şuuru İyiliği duşunmek yapmak gibi sevabtır Zor Zamanda Yapilan Yardim Hizli Yaşa Genc ol Cesedin Yakişikli Olsun Internetten Ahirete Davetiye Dikili Bir Ağacin Olsun İkİ defa kurtarilan hayat Peygamber Efendimiz'in(s.a.v.) yasadiklarindan kucuk bir yazi sandıklıforumun o'na (s.a.v)olan sevdası...... Peygamber efendimizin ilk namazı ne zaman kıldı? Devenİn Şİkayetİ! Midene yılan girdiğini soyleseydim... !!!! Parcalanmış Seccadenin Hikayesi... Arabinin birisine, Cenab-ı Hakkın varlığını sordular. Şu cevabı verdi: Haşa Allah Yok Diyen Bir Kadın Oğretmenle Bilal Nadir Hz.lerinin Arasında Gecenler Cocuk Yalana Nasıl Alısır Yalan ve itiraf Alay etmenin cezasını biliyormuydunuz? Hz. Eyyub ve İmtihan Allah'ın Evi Cami degil,kalbidir. Şu İkİ adamdan benİ kurtar! Gercek Gun Yuzune Cıkınca Doğruluk Kucuk Hafız Kız Kabağın Asıl Sahibi Musa a.s ve Cennetteki Arkadaşı Sevindikce Rabbe Gitmek! sevgi ağacı Oğretmenden Ornek Bir Ders Allah rızasını kazanma uğruna Bir dilencinin krala oğrettiği Cocuk`tan ibretlik sozler En onemli an, en onemli kişi, en onemli iş... ALLAH(c.c) Sevgisinin Zerresi Kopek Kupu Kırınca. Allah'tan Kork Muhrumu Bozma. İhtiyar Fakir ve Sultan Melikşah. Şeriat Tarikat Hakikat Mağrifet Nasıl mutlu olmuştu? Hasan Can. Şikayet Masası. Şofor. Mizan ve Sırat Gec Kılınan Namaz İslamiyet'e inanmak Sakatlar SaĞlam DUŞUnmelİ Hakiki Muhabbet Nedir ? İstersen Yağa Ban, İstersen Bala. Cevherin kıymetini sarraf olan anlar Kefendeki Mektup. Kıymetini Bilemedim. Kertenkeleyi Sen mi Yarattın ? Misafir Kopek. Nicin Evlenmiyor ? Nil Nehrinin Taşması Yediğin Lokmaya Dikkat Et Ortuyu Kaldırmasaydın. Ruh'a Dair. Sineğin Rızkı. Yaradanın Varlığına Delil. Huzur Belkide Bugun...Son Gundur...! Nalıncı Baba. Besmele. Behlul'e Dair Bir Hikaye. Fakir ve Kor kulagımdan gelen sesler Adalet ve TEvazu Yapacağım Bir Şey Yok. Yalnız Allah Bilsin. 30 Yıllık Ekmek. Haybedeki Altınlar. Eşkiya Farkı.