Arkadaslar ilk oncelikle merhaba bu konuda yorum olarak herkez kendi senaryosunu yazabilir sabit karakterlere bagli kalmadan (Rich , Carl vb.) baska bir hayati anlatabiliriz. Ben tabletten yaziyorum yazim hatalari icin kusura bakmayin.
The Walking Dead Baska Hayatlar Sezon1 Bolum1
Hersey bir oglen saati baslamisti. Amerikada bir yatili ve kimsesizlerin oldugu bir lisede basladi. Ders saatleri sirasinda mudurun odasindan gelen garip sesler bir ogretmenin dikkatini cekti. Cikan seslerden o kadar korkmustu ki kapiyi acip bakmaya gozu yememisti. Hemen ogretmenler odasina gidip diger ogretmenlere haber verdi ve toplanildi. Bu sirada derste olan ogrenciler ve ogretmenlerde koridora cikmisti. Erkek bir ogretmen dikkatlice kapiyi acti ve uzerine bir anda saldiran aylagin altinda kaldi. Bu sirada etraftakiler olayin farkina varmamis olacak ki izliyorlardi. O anda aylak , ogretmenin boynunu isirinca herkez kacismaya baslamisti. Bir cok sinif asagi katlara kacarken bazilari kendini siniflara kapatti.
Aradan yaklasik yarim saat gecmistiki aglayan kizlarin sesine aylak kapiya saldirmisti. Ama kapiyi acamasin diye siralar konmustu. Saatlerce sinifta beklediler...
Daniel : Camlardan kacalim caddeye cik mesafe yok kacariz ?
Bruce Simon Neal (Bsn) : 3. kattan nereye gitmeyi planliyorsun bende bicak var oldurelim ?
Kizlarin aglamasi dinmemisti sinifta cok ses vardi o sirada kapiya bir aylak daha cullandi siralar kipirdadi.
Peter : Sussaniza be ! Onlari kudurtuyorsunuz aptallar.
Sinifi bir sessizlik aldi peter ayaga kalkip (Bsn) ve Danielin konusmasina katildi.
Peter : Telaslanmayin cıkarsaniz sizide yerler. Herkez sessiz olsun gideceklerdir.
Saatler gecti aylaklar hala kapiyi tirmaliyordu bu sirada okuldan ciglik sesleri devam
ediyordu.
1,2 demeden kapiya 2 yada 3 tane daha aylak cullandi icerdekiler korkudan iyice ciglik cigliga bagirdi. Siralar iyice kaymaya baslamisti kapi hafif aralandi iceriye bir aylagin eli girdi. Bsn bicagi aylaga saplayip cikardi ama aylakda hic birsey degismedi.
Daniel: Anlamiyorum anlamiyorum lanet olsun ! Nasil cogaliyorlar.
Peter: bulasici bir seymi bu cogaliyorlar.
Bsn: Okulun kapisi demirden ve demirlikli kapilar kapali ise icerde kalmislardir. Eger bulasici ise bir tane aylak daha sonra geldi yayilmasina neden olmus olabilir.
Daniel: Tartismayi birakin burdan cikmamiz lazim.Cozum bulun sayilari fazlalasiyor.
Konusmalar devam ederken ;
Bsn : bir fikrim var siralardan kapidan duvara uzanana kadar 2 sira genisliginde koridor yapalim onlari sinifin diger ucundaki duvara kadar goturunce kapidaki sirayi aralayip kacariz.
Daniel : Olabilir ama biz canli yemek iken bos duvara neden gitsinler.
Bsn: Sese geliyorlardi eger bizi gormezler ve sese giderlerse kandiririz.
Peter: Kimseyi feda etmicez !
Bsn: Ben edelim demedim ki ( bu sirada sinsice guler ve ogretmenin telefonunu cekip alir)
Ses kaydediciyi actiktan sonra ;
Bsn: ciglik cigliga bagirin hadi hadi diyorum !
Sinifin bagirma sesini kayit ettikten sonra duvarin dibine telefonu koyararlar.
Daniel: herkez tishortlerini , montlarini sogeterlerini vb cikarsin.
Siralardan koridor yaptiklari siralara paravan yaparlar.
Biraz zaman gecer ve peter ses kaydedici acar o sirada Daniel siranin arasindan elini sokarak kapiyi acar. Hersey planlandigi gibi giderken iceriye aylaklar girmeye baslar. Siralarin arasindan telefona saldirirlar. Ogretmen bencillik ederek Daniel i omuzundan cekip yere dusurur. Ogretmen kapidan firlayarak cikar ve o sirada iceriye tam gircek olan aylaga carpar. Aylak ogretmenle birlikte yere duser. Bu sirada ogretmenle aylagi cigneyerek gutun sinif disari firlar.
Disari cikar cikmaz Dagilmayin demeye kalmadan herkez farkli yerlere kacar. Daniel, Bsn , Peter grubu bozmadan 2 kata inerler.
Bsn : Her yerdeler sinif daha guvenliydi off.
Daniel : Kapilar kapali her yer dolu nabicaz ?
Peter : 1 kata inemeyiz pencereler demirli ana kapida kilitli. Asada kiyamet kopuyor.bu katta daha az varlar.
Daniel: pencere fikri cok iyi cabuk sinifa girin pencerelere !
Pencerelere gelirler ve sessizce pencerele gelirler. Pencereyi actiktan sonra
Bsn :cok yuksek vicudumuzu sarkitsak bile bacagimizi kirariz.
Peter :Beyler orta pencerede profosor aniti var ustune atliyalim ?
Daniel: cok iyi dusundun.
Ana koridora cikarlar ve kosarlar karsilarina aylak cikti zannederken param parca olmus 2 sinif ogrencisini gorurler. Ondanda korkup sinifa kacarlar.
Acele ile sira sira anitin ustune atlarlar ve yere inerler.
Birde ne gorsunler ....
Okuyan herkeze tessekur ederim uzun oldu biraz tabletten zor oluyor. Elimden geldigince duzenledim sizin hikayelerinizi bekliyorum.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yabancı Diziler
- The Walking Dead Kendi Hikayemizi Yaziyoruz.
-
12-09-2019, 21:45:38