"Rock and Roll’un yaratıcısı ve yaşayan en buyuk efsanesi" olarak tanınan Chuck Berry, 15 Ağustos’ta İstanbul’da konser verecek.
Alınan bilgiye gore, Rock and Roll’un en onemli elementlerini bir araya toplayarak dunyanın onde gelen muzik akımı ve yaşam bicimi olmasını sağlayan 82 yaşındaki Chuck Berry, Parkorman’da sahne alacak.
Rolling Stone Dergisince acıklanan "Tum Zamanların En iyi 500 şarkısı" listesine 6 parca birden armağan eden 1926 doğumlu muzik efsanesi, 1985 yılında Grammy tarafından "Yaşam Boyu Başarı" odulune layık goruldu.
Chuck Berry, konserde "Johnny B. Goode", "Maybellene", "Roll Over Beethoven", "Rock And Roll Music", "Sweet Little Sixteen" ve "Brown Eyed Handsome Man" gibi bircok hit parcasını seslendirecek.
Konser biletleri 46-125 YTL arasında değişen fiyatlarla Biletix aracılığıyla satışa sunuldu.
AA ben bu efsaneyi okumamışım galibaki yabancı kaldım
ama efsane olmuş ki buralara gelişi konu oluyor
eee o zaman hoşgeldin canım chuck'cummmmm ne iyi ettinde geldin demekten başka care yok
Hay hay buyursun gelsin diyeceğiz..hep birlikte oğreniyoruz işte fenamı harika bu konseri kacirmam.
teşekkurler... Meraklıları icin guzel haber ama ben gitmeyecegim...
Daha yeni duydum boyle bir efsane oldugunu valla cahil kalmışım
Teşekkurler Destina