Yol Arkadaşım Dizisi

Bir Ege masalı…
Başrollerini Ozge Ozberk ve Polat Bilgin'in ustlendiği “Yol Arkadaşım”ın ana karakteri Ayla (Ozge Ozberk ) , Ege’nin şirin bir kasabasında doğmuş, ailesini kaybettikten sonra kendisine cok duşkun olan babaannesi ve yıldızının barışmadığı amcası tarafından buyutulmuştur. Amcasının kendisine olan sert tavırları, genc kızlığında ondan yediği bir tokat, aralarında daha keskin bir ince hat oluşturmuş, ve Ayla 15 yaşında okuması icin kasabadan İstanbul’a gonderilmiştir. “Diğer kasabalılardan” farklı olduğu icin kasaba halkının da dikkatini ceken Ayla, İstanbul’a giderken bindiği trende arkasında sadece kasabayı değil ilk aşkı Suat’ı ( Polat Bilgin) da bırakmıştır. Genc kızlığında tuttuğu gunluğune kasabadan ayrılışı ile ilgili olarak , buraya, goğsunu gere gere doneceğini, o herkesin hor gorduğu Ayla’nın ne kadar guclu bir kadın olduğunu gostereceğini not etmiştir. İstanbul’da okulunu okuyan ve kendisini geliştiren Ayla, yıllar sonra İstanbul’da Sertac (Sinan Tuzcu) ile mutlu bir evlilik yapmış ve Eylul adında bir kız cocuğuna sahip olmuştur.

Ayla’nın mutlu giden evliliği bir gun eşinin kendisini karşı komşuları universite oğrencisiyle aldattığını oğrenmesiyle sallantıya girecek ve kızı Eylul’u de alan Ayla bir sureliğine , yıllar once ayrıldığı kasabaya gidecektir. Ayla, hic de bu kasabadan ayrılırken kendisine verdiği sozdeki gibi guclu donmemiştir kasabaya. Guclu ama yorgun, savaşcı ama silahsız… Kasabaya donuş Ayla icin, arasının bozuk olduğu “amcası”yla, kendisine yabancı gozuyle bakan” kasaba”yla, ve en onemlisi “kendisi”yle bir catışma yaratacaktır. Tum bu catışmalar arasında kendisine hala ilgisi olan “ilk aşkı” Suat ( Polat Bilgin ) ile aralarında tekrar bir yakınlaşma başlayacaktır. Ote yandan kızı Eylul icin herşeyi yapmaya hazır olan Ayla, kasabada kalmalı mıdır, yoksa kızı icin donmeli midir? “ Yol Arkadaşım “ şirin bir Ege kasabasında var olmaya calışan Ayla’nın draması ve şiveli konuşan Egeliler’in doğallığının ic ice gecmiş bir hikayesidir.

Yol Arkadaşım Dizisi Oyuncu Kadrosu
Yol Arkadaşım Dizisi başlıyor. Dizi 12 Mayıs Pazartesi saat 22:00 de yayına başlıyor. Hayatı birden değişen insanların hikayesi...
Yayın saatinde hayat duracak...

Ozge Ozberk, Tanju Tuncel, Ayşenil Şamlıoğlu, Serhat Kılıc, Mahmut Gokgoz, Sinan Tuzcu, Polat Bilgin, Goncagul Sunar

zaten imza cağan ırmak olunca başka soze gerek yok bilgiledirdiğin icin teşekkurler Hazan inşl seyrederim Ekip ve konuya bakınca cok guzel bir dizi olduğu belli oluyor... Bayan arkadaşların zevkle takip edeceğini duşunuyorummmmm..... Iyi seyirler... Arakadaşım bir tane dizim var bu bunye ikinciyi kaldırmaz..

Teşekkurler... Oyunculara bakılırsa guzel bi diziye benziyor tabi konusunu bilemem..Paylaşım icin teşekkurler Hazan umarım devamlı izlemek nasip olur ilk bolumu izlerim beğenirsem devam ama ilk bolumu izlemem lazım Valla bende dizilerle pek ilgilenmem eğerki dizilere dalarsak forumla kim ilgilenecek paylaşım icin sgl canımm Kadrodan guzel bir dizi olduğu anlaşılıyor..Ama birkac dizi ve birkac Talk Show programı izliyorum zaten.. Onlara zor yetişiyorum.. Bu diziyi izleyemem sanırım..

Teşekkurler HazaN Ablacım.. Kadro super Ama ben dizi izlemeye dalarsam Forumdas geri planda kalır ki bunuda istemiyorum valla

Teşekkurler Hazan konuda cok guzel, kadroda HAZAN. Hic dizi seyretme alışkanlığım yok benimde katılıyorum arkadaşlara dizilere bir dalarsak forum geri kalır [grade="00008B FF6347 008000 D2691E FF0000"]Bilgi ve paylaşım icin teşekurler Hazan kısmetse seyrederim ben de