Turk televizyonlarının en baba dizilerine taş cıkartan rayting rekortmeni yarışma proğramı `Var mısın Yok musun`da pazar akşamı Bursaspor fırtınası estirdi sevgili Ertan Rodoplu. Turkiye`nin en cok izlenen proğramında tam 3 saat Bursaspor tartışıldı, Bursa konuşuldu.
Renklerine aşık olduğu takımının yeşil beyaz formasıyla milyonların kalplerini fetheden Ertan Rodoplu kadar studyoya kadar taşıdığı tribun liderleriyle cok ozel, cok anlamlı ve `Bursalıyım` diyen herkesi muthiş duygulandıran harika bir `Var mısın yok musun` izledik o gece. İnanın macları bile unuttum. Zaman zaman duygulandım. Birara goz yaşlarımın sicim gibi yanaklarımdan suzulduğunu hissettim...
Harikaydı Ertan Rodoplu`nun performansı. Sempatik ve cana yakın tavırlarıyla herkesi avucunun icine alıverdi. Bir Bursalı`nın doğup buyuduğu kente yapabileceği katkının zirvelerinde gezindi.
Taraflı tarafsız tum yarışmacılarla, konukları bir geceliğine de olsa Bursasporlu yapan Ertan Rodoplu`nun konuğu olarak studyoya gelen tribun liderleri de seviyeli yorumlarıyla gecenin bir başka yıldızı olmayı başardı.
Selim Kurtulan, Duka Mesut`la diğer arkadaşları Ertan`ı yonlendirirken verdikleri tiyolarla, yarışmanın rotasını cizdiler.
Hele hele proğramın gorunmeyen kahramanı Hamdi Bey`i teklif alma zamanı gelince `Boyle olmaz Hamdi arttır biraz!` sloganlarıyla gaza getirmeye calışmaları studyoyu kırdı gecirdi.
Gercek taraftar, gercek Bursasporlu nasıl olur oyle harika ornekler verdiler ki, duygulanmamak elde değildi.
Bursaspor`un tribun gucu uzerine yaptıklar acıklamalar, ozellikle Acun Ilıcalı`nın ilgisini cekti. Ağustos`ta Teksas Tribunu`nde yarışmacılarla beraber mac izlemeye soz bile verdi.
Ertan Rodoplu sahneye, yarışmacı arkadaşlarıyla timsah yuruyuşu yaparak cıktı. O anda tum studyo `Bursaspor` sesleriyle inledi.
Yarışma olağanustu ambiyansıyla, temposunu hic yitirmeden ve izleyene muthiş keyif vererek noktalanırken, o guzel dakikalar hic bitmesin istedim.
Ertan Rodoplu yarışma sonunda anasının ak sutu gibi 68 bin YTL kazandı. Bayram yerine donen studyo başladığı gibi `Bursa ve Bursaspor` sesleriyle jenerik indirdi.
Tebrikler Ertan Rodoplu. Tebrikler Duka Mesut, Selim ve arkadaşları.
Turkiye`nin en cok izlenen yarışmasında tam 3 saat Bursaspor adını Turkiye`ye ezberletmek az buz başarı değil.
Bursaspor Yonetimi`yle Bursalı sivil toplum orgutlerine bir onerim olacak.
Bursaspor Yonetimi Ertan Rodoplu`yu `Yılın taraftarı`, sivil toplum kuruluşları da `yılın Bursalısı` secip odullendirmeliler.
Cunku Ertan Rodoplu bu sıfatları anasının ak sutu gibi haketti.

Metin.. varmısın yokmusun yarışma programını genelde izlerim ama bu programı kacırmışım jeeny.izlemeyi isterdim gercekten.bursaspor'a başarılarının devamını dilerim....