Rock Muziğin Devleri Başkentte Buluşacak...

Rock muziğin tanınmış isimleri, 20-22 Haziranda gercekleştirilecek ''Ankirockfest 2008''de buluşacak.
Cankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'ndeki acık hava festivali, cevre sorunlarına dikkati cekmek amacıyla ''Dunya İcin Rock'' sloganıyla yapılacak. Festival, 3 gun sureyle rock muzik severlere konaklama imkanı da sunacak.
Festivalde Tuşe, Sokak Kopekleri, Karnaval, Dort x Dort , Gokce, Karakedi, Direc-t, Malt, Manga, Hayko Cepkin, Pentagram ile bu yıl ilk kez oluşturulan rock DJ sahnesinde DJ Guven Erkin Erkal, DJ Angel ve DJ Hicri Bozdağ da sahne alacak.
Bu isimlerin yanı sıra, Hurriyet gazetesinin kuracağı ozel sahnede de Hurriyet Genc Nota Muzik Yarışması'nda yer alan Kunteper, Sokak Rock, Alkadraz, Karaltı, Şizofren, Grup PSL, Seksafon gibi gruplar izleyici karşısına cıkacak.
Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi, ''www.ankirockfest.com'' internet adresinden edinilebilecek.

Ankaralılar kacırmasın derim ben bile burdan gelmeyi duşunuyorum.. Valla Ankara'da değilim..Olsam da gider miydim bilemiyorum..

Teşekkurler Jeeny.. ben Ankaradayım ama gidermiyim bişey soyliyemicem tarzım değil
Teşekkurler jeeny