Selamu aleykum,
umarim hepiniz iyisinizdir.uzun zaman oldu gorusmeyeli.istanbullu dinleyicilerimle gecen haftalarda imza gununde goruşebilmiştik fakat istanbul dışındaki illerdeki dinleyicilerimle goruşemedim.İnşa’allah olur birgun diğer illerde de imza gunu,menejerimin tepesine cıkıyorum sonra oralara geliriz evelallah hahaha.
Gecen imza gunune katılan herkese cok teşekkur ederim,harika bir imza gunuydu.sizlerin de eğlendiğini gormek harikaydı.
imza gununun yankıları hala devam ededursun onun oncesindeki klip cekimlerine de değinmek isterim.hatırlarsanız dinleyicilerimizden birkacını secmiştik ve 2 bolumluk klip projesinde kendilerine hoş roller vermiştik.klibin ilki ”ben husrana komşuyum” adlı şarkıya cekildi.bu ilk klip bir hayli duragan gelebilir sizlere şimdiden hatırlatmak istedim,cunku klip 2 bolumluk ,konunun butunluğu icin ilk klipte fazla kurcalayamadık.sonra bu muydu demeyin.Tabiiki vahim değiliz

İkinci klip ise ilk klibin yayınından kısa bir sure sonra ekrana kavuşacak.aslında amacım ekrandan ziyade size ulaşabilmek.ekranlardan size ulaşmak bazen torpil bazen de cevre işi.şimdi bu konulara girmeyelim isterseniz.
Klip cekimlerinde dinleyicilerimle gayet guzel vakit gecirdim,onlar icin de malumdur ki cok farklı ve ozel bir gundu.o ozelliği hissetmek bile bana yetiyor.kendilerini tebrik ediyor ve kendilerine cok teşekkur ediyorum.iyi iş cıkardılar gercekten.yerlerde surunmekten tutun da nelere kadar gık demeden calıştılar…gercekten harika bir iş oldu ve cok eğlenceliydi.
Gecelim diğer konulara…
Dun eşim Kolera bana dedi ki: ‘’onceden ne guzel kalkar hemen şarkı kaydederdik ozledim hadi şarkı yapalım’’.aslında uzun zamandır tembellik tarafım ağır basıyor malum yorgunluktan.sadece tembellik yapmak hayalim oluyor ,boş vakit olursa guzel oluyor.Koleranın gazıyla bugun neşeli bir şarkı kaydettik.aslında amacınız neydi diye sorarsanız,gercekten pek bir amacımız yoktu zevk icin yaptık.eğlenmek icin.sonucta cıkan şarkının adını da ‘’bu şarkıyı zevk icin yaptık’’ koyduk.şarkı gayet gangster tipli bir şarkı.Agresif bir tavrı var.Biliyoruz ki arada bir bizlerden boyle oynak kıvrak ama tarz olan işler bekliyorsunuz.İşte bizde bunun bilincinde olduğumuz icin boyle bir hareket yaptık.Boş durmaktan yeğdir hareket dedik.Arada bir şarkı kaydeder size hicbir ucret talebetmeden veririz.Biz zaten bu yoldan geldik biliyorsunuz.Bu EP hadisesini de ben cıkarmıştım sonra moda oldu biliyorsunuz.Her neyse bizler icin odediğim vergilerden bÎhaber‘’paracı oldular’’ diyenler icin de cevap olur.şaka maka satılan albumun ne kadar adedi fazla da olsa odenen vergiler aşırı.o da ayrı bir mevzuu.
Sizleri şarkıyla baş başa bırakıyorum.Bu arada hemen hatırlatalım Kolera yeni solosu ‘’İNZİVA’’ pek yakında…yaaaaa
Bizim yunus…sizin yunus…
alıntıdır. Hic mi hic rap sevmeyen biri olarak,
bu Sagopa yi sevmeme kendim bile sasiriyorum.
Sesi bana cok hos geliyor, sozlerinde de hep mesaj veriyor.
Ellerine saglik Tual, bu sarkiyi daha once dinlemistim,
hosuma gitmemisti ama simdi kendimi vererek dinledigimde begendim.
Boyle de bi huyum var iste

Forum yine ambargo koydu rep veremiyorum, borcum olsun sana dostum.