BAZILARI DOĞUŞTAN YILDIZDIR!

Ruzgar Yapım / Kırac ve Ayşe Şule Bilgic’in yapımcılığında yonetmenliğini Mustafa Yaşar’ın ustlendiği, başrollerini Buket Dereoğlu, Kayra Şenocak, Ayberk Koşar ve Ecem Uzun’un paylaştığı “PULSAR”, Haziran ayında Star TV’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

“PULSAR”, dunyada pek cok başarılı orneği yapılmasına karşın, Turkiye’de henuz kimsenin yapmaya cesaret edemediği, “kopek kahraman”ın başrol oynadığı bir dizi olarak bir ilke imza atıyor. Başta cocuklar olmak uzere, her kesimden ve her yaştan insanın beğeni ile izleyeceği “yıldız” bir kopek ve onun olağan ustu seruvenleri, Turk seyircisiyle buluşmak icin gun sayıyor.

Ozet Hikaye :
Annesi babası coktan uyumuştu. Ablası ise mutlaka odasında gunluk yazmaktaydı. Cağlar ustundeki pikeyi attı, yataktan kalktı ve penceresinin onundeki teleskobunun ayarını kontrol etti. Sonra bir gozunu kısarak teleskoptan gokteki yıldızlara baktı. Binlerce ışık, binlerce yıldız ona goz kırpıyordu. Cağlar yeniden dileğini anlattı yıldızlara: Bir kopeğim olsa.. Bana arkadaşlık etse.. Dilimden anlasa, beraber oynasak..”
Kucuk Cağlar’ın dileği pek yakında gercekleşecekti. Kimsenin nereden geldiğini bilmediği harika kopek Pulsar onun arkadaşı olacak, yaptıklarıyla Cağlar’ın annesini, babasını, ablasını, arkadaşlarını, butun mahalleyi şaşırtacaktı.. Belki bir tek Cağlar şaşırmayacaktı Pulsar’ın yaptıklarına…Cunku Cağlar Pulsar’ın yıldızların ona bir armağanı olduğuna inanıyordu…
Pulsar Kimdir : Pulsar, Akut arama kurtarma derneği bunyesinde yurticinde yirmiye yakın kayıp operasyonuna katıldı.Yurtdışına ilk kez cıkan Turk arama kopeği ekibinde bulunarak Iran/Bam depreminde 4 kazazedeyi gocuk altından cıkardı. Hababam Sınıfı 3.5, Kaşağı, Taştan Kalp, Xando Howe ve son olarak Gonul Salıncağı dizisinde her bolumde hikayesi olan eski bir arama kurtarma kopeğini canlandırdı. Tanıtım icin teşekkurler Gelincik bilgilere bakılırsa guzel bir konusu var pulsar dizisinin 2. bolumu eklendi izleyebilirsiniz Paylaşımın icin teşekkurler Gelincik biraz izlemiştim diziyi guzele benziyor... Guzel diziye benziyor
cocukları ekran karşısına bağlayacağına inanıyorum
paylaşım icin teşekkurler Gelincik kopek hastası olan oğlumu ekrana bağladığı kesin ama ben şimdilik sevmedim oyuncular grcekci oynamıyorlar gibime geliyor bakalım belki ilerliyen bolumlerde severim

Emeğine sağlık gelincik