Mısırda kışlık pancar ekimi yapılan bolgede hizmet veren Mısır Şeker Şirketi, Nil Şeker ve Delta Şeker Kuruluşlarının Başkan ve Yoneticileri Kayseri Şeker’e teknik gezi duzenlediler.

Mısırdaki Sekiz Şeker Fabrikasının Yonetim Kurulu Başkanı Adel Hussein Ayoub Başkanlığındaki Mısır Şeker Şirketleri heyeti, Kayseri Şeker’in Boğazlıyan Şeker Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Mısır Şeker Kuruluşlarının Başkan ve Yoneticilerinin Teknik gezisi esnasında heyete, Kayseri Pancar Kooperatifi Yonetim Kurulu Başkanı Huseyin Akay Kayseri Şeker’e bağlı olarak uretim yapan Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal Şeker Fabrikalarındaki kampanya calışmaları ile Fabrikaların Modernizasyon ve calışmaları hakkında bilgi verdi.

Teknik gezi sonrasında acıklama yapan Mısır Şeker Fabrikaları Yonetim Kurulu Başkanı Adel Hussein Ayoub; Mısırda Şeker pancarı tarımını teşvik etmek ve geliştirmek adına ortak işbirliği yapılması yanı sıra Mısırdaki kendilerine bağlı Şeker Fabrikalarında verimliği artırmak icin modernizasyon calışmaları hakkında da Kayseri şeker ile birlikte calışmak istediklerini acıkladı.

Mısır heyetinin teknik gezisinde, Kayseri Pancar Kooperatifi Yonetim Kurulu Uyelerinden Harun Halıcı, Ziyaret esnasında Kayseri Şeker Fabrikası Genel Muduru Osman Canıtez, Genel Mudur Yardımcılarından İsmail Gedik, Sırrı Doğanlı, Kazım Duygulu, Kayseri Şeker Fabrikası Ticaret Muduru Fatih Sarıkaya, Boğazlıyan Şeker Fabrikası Koordinatoru Mustafa Şafak, Boğazlıyan Şeker Fabrikası Ziraat Koordinatoru Mustafa Gokhan Gulek Boğazlıyan Şeker Fabrikası Bakım Onarım Enerji Muduru Umit Ozkara da hazır bulundular.

tarımpusulası