Fantastik Roman yazarlarımızdan olan Alev İnan’ın surukleyici kitabı “Şifacı” cıktı. Tanıtım bulteninde kitabın konusu şoyle anlatılmış
“Şifacılar kavminden guzel Nissa, Ağac Adamlar’dan Gunan, karanlık kavim Mortagular’dan Darkas ve Şansın anahtarına sahip Fortuni ırkının lideri hırslı Polux… Hepsi tek bir amac uğruna savaşmaya hazır; Despera’nın sırrını cozmek… Her şey eski bir yazıtın gun yuzune cıkmasıyla başladı… Yazıt bir lÂnetten soz ediyordu… Kim bilebilirdi ki lÂnet gercek, efsane kıyametin habercisiydi… Kim bilebilirdi ki Despera Efsanesi pusuda bekleyen intikamın ta kendisiydi… LÂnet yıldızlarda tezahur etmiştir… Kadim Dunya gecmişiyle yuzleşmek zorundadır ve artık Savaş kacınılmazdır. Peki Şansa karşı bir savaş kazanılabilir mi? -Polux son bir defa yerde yatan Darkas’a baktı: “Sormayı unuttum… Bugun ne kadar şanslısın Mortagu?”
Fantastik roman tutkunlarının severek okuyacağı Şifacı raflardaki yerini aldı ve okuyucusuyla buluşmaya hazır. Eğer fantastik roman turune meraklıysanız kacırmamanızı tavsiye ederim.