Evlilik programları ve kadınlar

Kadınlarımızın, ozellikle evde duran bayanlarımızın ısrarla evlilik programlarını izlemelerine anlam veremiyorum. Resmen televizyonlarda insan pazarları kuruluyor ve biz bunları izleyerek destek veriyoruz.

Amacım evlilik programlarında calışanların ekmeklerini sonlandırmak filan değil. Yanlış da anlaşılmak istemem. Fakat kafası zehir gibi calışan bayanlarımızın bu şekilde somurulmesine de bir anlam veremiyorum. Evlilik programları izleyerek gecirdiği vakitte cok rahat kitap okuyup kendini geliştirebilecekken sabahtan akşama kadar televizyon karşısında evlilik programı izleyenlere de anlam veremiyorum. Yuruyuş yapabilir mesela o saatler arasında. Cunku evlilik programları kanaldan kanala hic bitmiyor. Ozellikle belli bir saatte tum kanallarda evlilik programları olduğunu gorebilirsiniz. Sucu televizyon kanallarında aramıyorum. Arz ve talep meselesi. Evlilik programı rağbet gordukce elbette onlarda para kazanmak icin bu yonteme başvuruyorlar. Bir de bunların reyting uğruna yaptıkları sacmalıklar yok mu? Aklım almıyor gercekten. İnsanların rahatsızlıklarını yuzlerine vurup, o kadar insanın icerisinde rencide etmiyorlar mı? Delirmemek icin zor tutuyorum kendimi. Orada evlenilmez guzel kardeşim. Onların bu şekilde iyi kaliteli bir programmış gibi konuşmalarına inanmayın. O guzel beyinlerini bunlar ile harcamayın. Evladınızla vakit gecirin, kitap okuyun, yuruyuş yapın, internette sorf yapın ama yine de lutfen evlilik programlarını izlemeyin izlettirmeyin. Beyinlerinizin korelmesini istemiyorsanız bunu yapmayın. Saatlerce televizyon karşısında kimin kimle kavga edeceğini, kimin hangi erkeğe ilgi duyacağını merak etmeyin. Bunlar normal olmayan durumlar ve herkesin evinde olan televizyonlar ile halkımıza normalleştirilme cabası icerisinde olanların ekmeğine yağ surmeyin.

Sizler bayanlar ki kanserle bile boğuşurken mucadeleyi bırakmayanlarsınız, hoşunuza gidiyor mu yani saatlerce televizyon karşısında oturup evlilik programı izlemek? O programları yapanlar 2-3 saat icerisinde milyonları kazanırken siz ucuza kurduğunuz sofralarınızla yemek yerken onları izlemek icinize siniyor mu?

Sağlıklı Kalın…