Goc zamanı dizisi oyuncuları

Star TV’de fragmanları donmeye başlayan yeni bir dizi Goc Zamanı… Fragmanda calan şarkı diziden daha cok konuşulmuş olsa da Goc zamanının oyuncu kadrosunda guclu isimler yer alıyor.

Mardin’den Adana’ya oradan da İstanbul’a uzanan yolculukta guclu bir kadının hikayesini izleyeceğiz. Cocukları ile birlikte erkek egemen bir dunyada tum baskılara goğus geren Cennet’in evlatlarını kurtarmaya calışırken verdiği zorlu mucadele anlatılıyor dizide. Kurtarmak istediği cocuklarının dağılışı ve Cennet’in her birini toplamaya calışması ekranlara yansıtılacak.

Vahide Percin Cennet karakteri icin 6 ay halı dokuma dersi aldığı gibi birde şive konusunda calışmalar yapmış. Her rolun hakkını veren başarılı oyuncu Cennet karakteri ile seyirciye beklediğini verecek gibi gorunuyor.

Ayrıca dizi gorsel acıdan da oldukca iddialı. Goruntu yonetmeni Dimo Popov, yonetmen ise Veli Celik. Vahide Percin Annem dizisinde Veli Celik ile calışmış ve bildiğiniz gibi Annem dizisi yayınlandığı donemde buyuk beğeni toplamıştı.

Dizinin cekimlerinde yer yer 6 kameralı bir cekim tekniği kullanılmış.

Goc Zamanı dizisinin fragmanında calan turkunun sozleri:

Ben yoruldum hayat gelme ustume sozleri

Ben yanıldım hayat vurma yuzume
Yol verdim sevdanın en delisine,
O yuzden omrumden giden gidene,
Şu yalnız başımı eğdirme benim.
O yuzden omrumden giden gidene,
Şu yalnız başımı eğdirme benim.
Ben pişmanım hayat sorguya cekme,
Dilersen infaz et kar etmez dilime,
Sozlerim ağırdır dokunur kalbe,
Şu suskun ağzımı actırma benim.
Sozlerim ağırdır dokunur kalbe,
Şu suskun ağzımı actırma benim.

Goc zamanı dizisinin oyuncularına bir goz atacak olursak…

Goc Zamanı Cennet (Vahide Percin)

Goc Zamanı Yılmaz (Talat Bulut)

Goc Zamanı (Cansu Tosun)

Goc Zamanı (Engin Benli)