Mahşer-i Cumbuş Grubu

Mahşer-i Cumbuş kurulduğu gunden bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak uzere bir cok ilde gosteriler sergiledi ve festivallere katıldı.

Turkiyede Modern Doğaclama Tiyatro'nun oncusu olan Mahşer-i Cumbuş, Doğaclama Tiyatronun gosteri bicimlerinden biri olan “ Tiyatro Sporu nu Turkiyede ilk defa seyirci ile buluşturdu. Ekip bugune kadar 350' nin uzerinde “Tiyatro Sporu , 150' nin uzerinde "Beyin Fırtınası" gosterisi yapdı. 12 Uluslararası Tiyatro Festivalinde Turkiye'yi temsil etti. Ezlem mutlaka cok guzeldir ama ah bir de izleyebilsem
Ne resim gorebiliyorum, ne de video izleyebiliyorum, yetkililere duyurulur kalemine kalem tutan ellerine sağlıkkk
bravoo Ezlem mutlaka cok guzeldir ama ah bir de izleyebilsem
Ne resim gorebiliyorum, ne de video izleyebiliyorum, yetkililere duyurulu...

Karl burada video yok zaten...Bu program cumartesi gunleri 23:30 da fox da izlemenizi tavsiye ederim. Teşekkurler Ezlem unutmassan izleyeceğim soz ezlem ben ve aysel tiryakisiyiz zaten gercekten cok
harikalar tavsiyen icin tesekkurler Bilgi icin teşekkurler Ezlem
Emeğine sağlık Paylaşım icin teşekkurler. mahşeri cumbuş

MUTLAKA İZLEYİNNNNN...
Tamamen dogaclama

paylaşım icin teşekkurler ezlemcim denk getiremiyorum bir turlu izliyemedim

emeğine sağlık cok guzeldi Kacırmadan izlediğim harika bir program.. Tavsiye ederimm.

Teşekkurler Ezlem Abla.. Gecen yıldan beri kacırmadan izlediğim tek program.Programın iceriğini bilmeyenlere başta komik gelmeyebilir ama alıştıkca bağımlılık yapıyor.Muthiş bir zeka ve yetenek.En cok Ozleme guluyorum yok Dilek'e aslında Burakta komik,Ayhan da oyle...Uff secim yapmak imkansız hepsi super işte...

Paylaşım icin teşekkurler Sanırım bihaber olan yine tek ben varım yav siz hangi ara izliyorsunuz bu programları aaa
bilgisayar başında olmadığım zaman ya temizlik yapıyorumdur, ya yemek, ya da gezmedeyimdir tv ile olan tum bağımı koparınca bole atılan konulara saf saf bakarım işte Ewet bende izliyorum cok guzel bir program Valla Hazan yalnız degilsiniz. Cunku benimde Tv ile aram yoktur ama bu programı oglumdan biliyorum. O izlerken arada bende takılıyorum.

Gercekten gordugum kadarı ile super yetenekliler Bende kızımdan biliyorum cok soyler ama bikac kez izledim acıkcası pek keyif alamadım: ))
Hayranları cok fazla ve yetenekliler iyi takip etmek gerek sanırımTeşekkurler Ezlem emeğine sağlık paylaşımına teşekkurler ezlem cok eğlenceliydi gercekten yetenekliler. paylaşım icin teşekkurler ezlem Bu ara pek tv izlemiyorum ama gorduğum kadarıyla cok yetenekliler paylaşım icin tşler EZLEMCİM